Π.Κ.

Περνούν τα εικοσιτετράωρα και εξακολουθεί να ισχύει σιγή ασυρμάτου εκ μέρους της Επιτροπής για το 2021. Η ηχηρή παραίτηση της πανεπιστημιακού κυρίας Ευθυμίου προκάλεσε ερωτήματα τα οποία δεν απαντήθηκαν. Για την εφημερίδα «Εστία» η καθηγήτρια υπέβαλε παραίτηση διαμαρτυρόμενη για αναρτήσεις και έκθεση απόψεων περί Καποδίστρια και Καραϊσκάκη με τις οποίες δεν συμφωνεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανείς δεν πιστεύει πως η κυρία Ευθυμίου υπέβαλε παραίτηση για κάποιες ενδεχομένως ιστορικές αστοχίες ή υπερβολές ή ακόμα και προσωπικές απόψεις. Είναι εξαιρετικά διαυγής και σοφή και άρα ανεκτική.

Κατά πληροφορίες τώρα κύκλων προσκείμενων στο Αθηναϊκό Τρίγωνο των Βερμούδων, τουτέστιν μεταξύ Συντάγματος, Βασιλίσσης Σοφίας, Βουκουρεστίου, Βαλαωρίτου και λοιπής επικράτειας Κολωνακίου, η καθηγήτρια παραιτήθηκε διότι διαφωνούσε με τον τρόπο με τον οποίο η Γιάννα Αγγελοπούλου ασκεί την εξουσία της στην Επιτροπή. 

Όποιος και να είναι ο λόγος και επειδή ο εορτασμός των 200 χρόνων από την Εθνεγερσία δεν είναι προσωπικό δοβλέτι κανενός, ούτε της κυβέρνησης, ούτε της κυρίας Αγγελοπούλου, ούτε κανενός μέλους της Επιτροπής, οφείλονται εξηγήσεις. Το συντομότερο δυνατό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης