Ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης δεν φόρεσε την Άρτα και τα Γιάννενα, αλλά τα άκουσε από την Άρτα και τα Γιάννενα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, ο γραμματέας του κόμματος και ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Παπασιώζος έγιναν από δυο χωριά-χωριάτες όταν ο κ. Αυγενάκης κάλεσε τον «γαλάζιο» πρώην βουλευτή να στηρίξει για την Περιφέρεια τον Αλ. Καχριμάνη, όπως αποφάσισε το κόμμα, το οποίο θεωρεί ότι ο περιφερειάρχης είναι από τους πιο πετυχημένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλη η Ήπειρος είναι ο Καχριμάνης, όλα περνάνε από τα χέρια του. Όμως τις περιπέτειες που έχουν οι συγγενείς του με τη Δικαιοσύνη, τους οποίους έχει βολέψει σε θέσεις κλειδιά, τις έχει λάβει κανείς υπ’ όψιν; Θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα» έλεγε στη Ζούγκλα στέλεχος της ΝΔ που παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όλα αυτά τα χρόνια τον βίο και την πολιτεία του Αλ. Καχριμάνη.

Το κόμμα ωστόσο αποφάσισε να στηρίξει τον Περιφερειάρχη, με αποτέλεσμα άλλα εννέα στελέχη να διαγραφούν από τη ΝΔ. Αθόρυβα, εκτός του Κώστα Παπασιώζου που ξεσπάθωσε -λένε οι φήμες- εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη.

Τρίβει τα χέρια του ο Καμμένος, αφού μετά την Παπακώστα υπάρχουν κι άλλοι έξω από την πόρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης