Δ.Κ

Τη δέσμευσή του ότι, τα σκηνικά της τελετής έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, θα εκτεθούν τελικά (τουλάχιστον εκείνα που μπορέσουν να σώσουν) σε ένα χώρο-Μουσείο στο Ολυμπιακό Στάδιο, επανέλαβε ο υφυπουργός Πολιτισμού Γιάννης Ανδριανός, σε μία ακόμη ερώτηση που έκανε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Δαμοβολίτης, ο οποίος είχε επισκεφθεί το χώρο και ανέδειξε το σκηνικό της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εικόνες που έφερε στη Βουλή το καλοκαίρι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τα παρατημένα και πεταμένα εδώ και κει σκηνικά αλλά και τα ρεπορτάζ που ακολούθησαν ανάγκασαν τους υπεύθυνους να σκύψουν στο πρόβλημα για να δώσουν λύση και να αποδείξουν ότι σέβονται τον ιδρώτα του λαού. Οι Έλληνες τα έχουν χρυσοπληρώσει και τα πληρώνουν μέχρι σήμερα όλα αυτά που πετάχτηκαν σαν σκουπίδια σε κάποιες αίθουσες. Εκείνοι όμως που έφαγαν με χρυσά κουτάλια, απαλλάχτηκαν από τις ευθύνες με μια…  «χρυσή διάταξη» που είχε φέρει στη Βουλή ο τότε «τσάρος της Οικονομίας» Γιώργος Αλογοσκούφης.

Κι έτσι δεν θα λογοδοτήσουν ποτέ για το χαβιάρι και τους αστακούς που κάποιοι τα περνούσαν στα έξοδα του 2004. Όσο υπάρχουν κορόιδα

«Το ξέρω συνάδελφε ,τα είδα με τα μάτια μου. Πήγα στο Ολυμπιακό Στάδιο και πράγματι μπορώ να πω, πως είχατε δίκιο. Έδωσα εντολή σε μια ομάδα Επιτροπής Συντήρησης Σύγχρονων Μνημείων να επισκεφθεί το χώρο ,να καταγράψει το υλικό, να το αξιοποιήσει κι ότι μπορεί να σωθεί θα το εκθέσουμε σε ένα ειδικό χώρο» είπε ο Υφυπουργός Πολιτισμού Γιάννης Ανδριανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, αλλά στην Ελλάδα αν πρώτα δεν πέσει το γεφύρι δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε να το αναστηλώσουμε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης