Το Facebook κατέβασε βίντεο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022, 18:25
Το Facebook κατέβασε βίντεο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Σε μια αδιανόητη ενέργεια προχώρησε το Facebook το πρωί της Δευτέρας κατεβάζοντας βίντεο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα η Ν.ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook βίντεο με τίτλο «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη» όπου νέοι και νέες μιλούσαν για το στεγαστικό πρόβλημα, τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος και το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας σε βασικά αγαθά που πλήττει τη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Νεολαία του Κόμματος, το βίντεο λογοκρίθηκε από την πλατφόρμα χωρίς να υπάρξει καμία πρότερη ειδοποίηση.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Το καθεστώς Μητσοτάκη απαγορεύει την κριτική

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να πει ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη για την διαφθορά, την εξαπάτηση, την ακρίβεια και συνολικά για τη ληστεία που συμβαίνει στην χώρα.

Όπως φαίνεται, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απεχθάνεται την κριτική και την αποκλείει με κάθε τρόπο.

Το «επίμαχο», βίντεο που κατάφερε σε λίγη ώρα να συγκεντρώσει εκατοντάδες θετικές αντιδράσεις στην επίσημη σελίδα της Οργάνωσης στο Facebook, όπως φαίνεται, ενόχλησε τους «ρυθμιστές» της Πλατφόρμας στα γραφεία γνωστής εταιρείας στην Οδό Πειραιώς, η οποία έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τη ΝΔ, με αποτέλεσμα να λογοκριθεί χωρίς κάποια πρότερη ειδοποίηση.

Το καθεστώς Μητσοτάκη μπροστά στην κατάρρευση του δε διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε αυταρχικό μέσο. Κατρακυλά στον αντιδημοκρατικό κατήφορο που έχει ήδη μπει.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Διονυσόπουλος

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022, 18:27