Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας, είπε, εμμέσως πλην σαφώς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα που ζήτησε «εδώ και τώρα εκλογές».

Ο «τσάρος της Οικονομίας» με ύφος …τσαρικό πήγε να κόψει το βήχα στο Συνασπισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν είμαι βέβαιος ότι ζητάει εκλογές ,αλλά ζητάτε εσείς εκ μέρους της ελάσσονος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ζητάτε εκλογές, με ποια κυβερνητική πρόταση, κύριε πρόεδρε της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ; Τι προτείνεται στον ελληνικό λαό, ποιος του λέτε ότι πρέπει να τον κυβερνήσει και προς ποια κατεύθυνση. Πρέπει να δώσετε μια απάντηση, ζητάτε εκλογές. Ζητάτε εντολή να κυβερνήσετε; Φαντάζομαι ότι έχετε συνείδηση των μεγεθών (το ’βλεπες ,το ’παιξες;) και δεν έχετε αυτή την σκέψη.

Μιλάμε σοβαρά, είστε ένας άνθρωπος υπεύθυνος που ηγείστε ενός πολιτικού κόμματος. Πείτε λοιπόν στον ελληνικό λαό, τι του προτείνετε για την επομένη των εκλογών; Να τον κυβερνήσει ποιος ,με ποια υπευθυνότητα (sic), με ποιο πρόγραμμα και να πάει που ;»σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να πάει που; Στο Δυο Νου Του ,υπουργέ μας!

(χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ)

«Με το αντίθετο από το δικό σας πρόγραμμα που μας βούλιαξε στην κρίση»του απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας , σερβίροντας ευγενικά και τσάι στον αντιπρόεδρο.

«Είστε το κόμμα του tea party των Η.Π.Α, το κόμμα του τσαγιού ,αυτό είναι το πρόγραμμα σας ,αυτή είναι η πολιτική σας» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τσάι στη…Βουλή και πάρτι –πάρτι στις 7 του Μάρτη!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης