Δ.Κ

Η πράσινη κάρτα τείνει να γίνει, όχι μόνο φετίχ, αλλά και συνώνυμο του βολέματος. Είναι το εισιτήριο απεριόριστων διαδρομών. Σε πάει παντού και μάλιστα με υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύζυγος -λένε οι καλά πληροφορημένες πηγές- είναι στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και η σύζυγος όλως τυχαίως υπηρέτησε και …υπηρετεί για πολλά χρόνια στο «ναό της Δημοκρατίας».

Τι κι αν βγήκε στη σύνταξη… «Δεν πάω πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω …» όπερ και έγινε. Η κυρία του κυρίου παραμένει στη θέση της και εξακολουθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της εδώ στο Κοινοβούλιο.

Αναντικατάστατη, σου λέω…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλοκαίρι μάλιστα -λένε οι ίδιες πηγές- πήρε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, στρίμωξε μέσα και τον σύζυγο και έφυγε για λίγο πάνω από το κέντρο… Όχι στη Λωζάνη, αλλά στην Κοζάνη. Εκεί όπου έχει τους ξενώνες του ο τέως Πρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Πετσάλνικος, όλως τυχαίως ο προορισμός… Και μαυρισμένοι, μαυρισμένοι επέστρεψαν στο κλεινόν άστυ. Η κυρία στη Βουλή και ο κύριος στο …πέρα μαγαζί. Εκείνο της Χαριλάου Τρικούπη.

Καλοί μου αναγνώστες, τούτο μόνο θα σας πω: «Μας περνάνε για πολύ, μα πολύ μαλ@κες! Εγώ μάλιστα αισθάνομαι και σημαιοφόρος… Επιτέλους ολοκληρώθηκα, αφού στο σχολείο ήμουν μια ζωή …παραστάτης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης