Δύο τόμοι, 1.273 σελίδες, δουλειά 18 μηνών παραδόθηκε από τον πρόεδρο της Εξεταστικής Αντώνη Μπαλωμενάκη στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Και ‘κει που όλοι περίμεναν την ημερομηνία συζήτησης του πορίσματος στην Ολομέλεια, μια ενδελεχής ενημέρωση άλλον δρόμο έδειξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορούμε παρά να ακολουθήσουμε τη διαδικασία που ήδη έχει γίνει και σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις, να ενθαρρύνουμε δηλαδή τη Δικαιοσύνη, στέλνοντας ένα πλούσιο υλικό το οποίο θα αποτιμηθεί, πάντοτε στη βάση το δικαϊκού μας συστήματος, πάντοτε στη βάση της αρχής ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Άρα δεν υπάρχει έδαφος για πολιτική εργαλειακή αντιμετώπιση στο πλαίσιο των αιτιάσεων, είτε για στοχοποιήσεις, είτε για υποκειμενικές λειτουργίες μελών εν συνόλω ή εκ της πλειοψηφίας της επιτροπής» ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Όλα τα στοιχεία που παραθέτουμε μέσα στο πόρισμα είναι τεκμηριωμένα και βασίζονται σε αποδεικτικά στοιχεία» πρόσθεσε ο Αντώνης Μπαλωμενάκης.
Τον λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη, άσχετα αν οι περισσότεροι περίμεναν πριν από αυτό μια συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης