Λάτρης της πανέμορφης Σικίνου αποδεικνύεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Εκμεταλλευόμενος την απόδραση, από το καμίνι της πρωτεύουσας, στο πλαίσιο των εγκαινίων του Νοσοκομείου Θήρας Σαντορίνης, ο κ. Τσίπρας πέρασε ένα ολιγόωρο ταξίδι αναψυχής στη Σίκινο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά πληροφορίες του zougla.gr, ο πρωθυπουργός προσπάθησε να πάρει μία ανάσα μακριά από τις σκοτούρες του Μαξίμου επισκεπτόμενος με φουσκωτό τη Σίκινο στις Κυκλάδες.

«Ήταν πολύ απλός και διακριτικός, πέρασε για λίγο από το νησί και αναχώρησε το Σάββατο», ανέφερε στο zougla.gr κάτοικος της Σικίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πραξικόπημα…

Η χαλάρωση, το ουζάκι και η κουβεντούλα χάλασαν από το αιφνιδιαστικό πραξικόπημα στη γειτονική χώρα, καθώς τα τηλέφωνα έπεφταν «βροχή» και ως εκ τούτου ο συντονισμός και η διαχείριση τέτοιας κρίσης κατέστησαν επιτακτική την ανάγκη αλλαγής σχεδίων για τις μίνι διακοπές του πρωθυπουργού.

Έτσι, ο κ. Τσίπρας δεν εμφανίστηκε εφέτος στο οινοποιείο «Μάναλη», ούτε στο κατάστημα «Μελιτένια», όπου είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη πέρσι…

Τα εγκαίνια, η μεταφορά με αεροπλάνο της… γραμμής και το φουσκωτό του Πολάκη

Ο πρωθυπουργός συνταξίδεψε για τη Σαντορίνη με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, με πολιτικό αεροσκάφος, ενώ βάσει επίσημων εγγράφων ο Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός, επρόκειτο «να μεταβεί στη Σαντορίνη με δικό του μεταφορικό μέσο».

Το ταξίδι προς τη Σαντορίνη

Το φουσκωτό του Πολάκη

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια στη Σαντορίνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης