ΠΚ

Η κυρία Αριστοτελία Πελώνη ήταν μία πολύ προσεκτική δημοσιογράφος. Τόσο προσεκτική που συχνά οι αναγνώστες της διερωτήθηκαν για ποιον λόγο διατηρούσε με τόση θρησκευτική ευλάβεια τις πολιτικές ισορροπίες στα κείμενά της. Τελικά αναγνωρίστηκε το ταλέντο της (ως ισορροπίστριας). Συμπεριελήφθη στο κυβερνητικό σχήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρία Πελώνη αντίθετα είναι μία πολύ απρόσεκτη κυβερνητική εκπρόσωπος. Αν το αντίτιμο είναι μερικά γραμμάρια εξουσίας παραπάνω, ας το ξανασκεφτεί. Ήταν πολύ καλύτερη δημοσιογράφος συγκριτικά με την απόδοσή της ως πολιτικού.

Έσπευσε να πουλήσει φτηνιάρικη στήριξη στην κυβερνητική πολιτική για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης. Απώλεσε την ικανότητα να οσμίζεται, την οποία διατηρούσε ως δημοσιογράφος. Δεν αντελήφθη εγκαίρως πως οι «μπάτσοι της Νέας Σμύρνης» το έπαιξαν «Χρυσαυγίτες των Νοτίων Προαστίων» με τις ευλογίες του παρείσακτου στη ΝΔ και για τον λόγο αυτό βασιλικότερο του βασιλέως, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Έτσι συμπεριφέρονται οι γενίτσαροι. Οι «bodyguards» του νέου βασιλιά. Γιατί, κυρία Πελώνη, επιμένετε να πληρώσετε εσείς τα σπασμένα; Τόση πολιτική γοητεία ασκεί πάνω σας πια αυτός ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Κατεβαίνετε την κατηφόρα με σπασμένα τα φρένα, χωρίς σασμάν και χειρόφρενο. Το χειρότερο; Χωρίς μυαλό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης