Το σύνθημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα, ακούστηκε και στην Τούμπα.

Στον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, οι φίλαθλοι των «ασπρόμαυρων» έδειξαν την… αγάπη τους προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, με το hashtag που πλέον έχει γίνει viral, να δονεί την ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπαδοί ΠΑΟΚ κατά κυβέρνησης για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τις πυρκαγιές

Παράλληλα, οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ, γνωστοί και ως «Θύρα 4», πραγματοποίησαν νωρίτερα πορεία  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εκφράζοντας την αντίδρασή τους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για την είσοδο στα γήπεδα και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών από την κυβέρνηση.

Με αφετηρία την πλατεία Βαρδαρίου, οι οργανωμένοι οπαδοί του «δικεφάλου» του Βορρά ξεκίνησαν την πορεία τους στο κέντρο της πόλης, με τελικό προορισμό το γήπεδο της Τούμπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μάλιστα έχουν ανακοινώσει την αποχή τους από το γήπεδο της Τούμπας και για αυτό τον λόγο η «Θύρα 4» είναι κλειστή στην αναμέτρηση με την Μποέμιανς.

Μάλιστα ανάρτησαν και πανό το οποίο γράφει: «Κοινωνική αποστασιοποίηση, αυτο-απομόνωση. Αρνούμαστε και αντιστεκόμαστε ενάντια στις επιβαλλόμενες διακρίσεις…», αναφερόμενοι -βεβαίως- στις διακρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων και μη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης