Το «στυλ» ο Πάκης, o Μπαρό και ο Άγιος Παντελεήμων

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009, 18:13
Π.Κ.
Το «στυλ» ο Πάκης, o Μπαρό και ο Άγιος Παντελεήμων

Έξαλλος ο κ. Μπαρό, εγκαταλείπει την συνέντευξη τύπου, σπρώχνει την μεταφράστρια του και αποχωρεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δημοσιογράφων που δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια αυθόρμητα ξεσπάσματα των πολιτικών.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος τρέχει πίσω του, τον προλαβαίνει , κάτι του λέει και ο Επίτροπος επανέρχεται στην συνέντευξη. Μάλιστα συνομιλεί με την συμπαθέστατη συνάδελφο η οποία και του είχε απευθύνει την ερώτηση που τον έκανε Τούρκο.

Τι του είπε δηλαδή; Τα αυτονόητα. Πώς οι συζητήσεις για την παράνομη διακίνηση μεταναστών ακούγονται πολύ θεωρητικές για τους κατοίκους της Αθήνας και του Αγαθονησίου που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Και ενώ η ιστορία έβαινε προς εκτόνωση και τα χαμόγελα, έστω και σφιχτά αντικαθιστούσαν τις έντονες ματιές, ο Πάκης παρενέβη με μία αμφιλεγόμενη φράση. «Είναι ζήτημα στυλ», είπε και  λάλησε και οι δημοσιογράφοι δικαιολογημένα επιχείρησαν να αποκρυπτογραφήσουν τον κώδικα.

Τι είναι «ζήτημα στυλ» άραγε; Η καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης; Η αποχώρηση με σπρωξίματα του κ. Μπαρό; Η παρέμβαση του Πάκη; Η κατάσταση που επικρατεί στον  Άγιο Παντελεήμονα;

Τελικά ο κ. Παυλόπουλος ήθελε να καυτηριάσει ως φαίνεται, τον τρόπο υποβολής ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους.

Λες και είναι ζήτημα «στυλ» να ρωτήσεις τον αρμόδιο Επίτροπο, χαρτογιακά των Βρυξελλών, για τα πρακτικά μέτρα που είναι διατεθειμένη η ΕΕ να λάβει για την καταπολέμηση του φαινομένου. Είναι προφανές πώς η γαλατική ευγένεια έχει επηρεάσει τους ημεδαπούς πολιτικούς. 

Όσο για το «στυλ» των ημεδαπών πολιτικών, έχουμε να πούμε πολλά και να γελάσουμε πολύ.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009, 18:13