Τους συμπέθερους γνωρίζει ο Παπανδρέου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014, 16:55
Τους συμπέθερους γνωρίζει ο Παπανδρέου
Τα πεθερικά του γιου του πρόκειται να γνωρίσει σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Το τραπέζι έχει κανονιστεί ήδη από μέρες, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός πρόκειται να φάει σε στενό οικογενειακό κύκλο στο σπίτι όπου μένουν η μητέρα της Πωλίνας Πατραμάνη, Αφροδίτη, με τον δεύτερο σύζυγο της.

Το βραδινό τραπέζι έχει προγραμματιστεί να γίνει κάτω από απόλυτη μυστικότητα, ενώ πέπλο σιωπής και μυστηρίου έχει καλύψει την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, καθώς ο αρραβώνας θέλουν να μείνει μακριά από τα φώτα κάθε δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο σήμερα, όσο και αύριο το δείπνο θα είναι λιτό, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός και οι ελάχιστοι καλεσμένοι πρόκειται να γευθούν παραδοσιακές γεύσεις της Κρήτης και σίγουρα ... γαμοπίλαφο.

Στο μεταξύ, στο Σοκάκι πρόκειται να γίνει αύριο ο αρραβώνας του ζευγαριού, το οποίο ως χώρος εξυπηρετεί από πολλές απόψεις. Πρώτον είναι μέσα στα στενά της Χερσονήσου και σε πλακόστρωτο, οπότε η πρόσβαση δεν είναι εύκολη και οι μακρινές φωτογραφίες είναι σχεδόν αδύνατο να βγουν. Δεύτερον, στο χώρο, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετέχουν ως συνιδιοκτήτες η μητέρα και ο πατριός της νύφης, οπότε ήταν ένας ακόμα λόγος για να επιλεγεί.

Πηγή:prismanews

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014, 16:59