Τζάμπα η υπογραφή για τα θαλασσοδάνεια

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, 10:47
Τζάμπα η υπογραφή για τα θαλασσοδάνεια

Δ.Κ.

Εκτός λίστας της Νέας Δημοκρατίας έμεινε κι ένας ακόμη πρώην Βουλευτής και γιατρός στο επάγγελμα ,το όνομα του οποίου συνδέθηκε με την νυχτερινή τροπολογία για τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα. Εκείνη τη νύχτα  πριν ξεσπάσει μεγάλος σάλος ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης είχε κάνει δεκτή τη τροπολογία των τριών που «ξέπλυνε» αμαρτίες στελεχών των τραπεζών που άνοιξαν τα θησαυροφυλάκια κι έδωσαν αφειδώς τα δάνεια.

Ο δεύτερος Βουλευτής ήταν  ο Δημήτρης Τσουμάνης (σ.σ έχει εγκαταλείψει την πολιτική) και ο τρίτος ο Διονύσης Σταμενίτης,  στενός συνεργάτης του Αντώνη     Σαμαρά, ο οποίος είναι στους υποψηφίους.

Ο Δημήτρης Χριστογιάννης σε διαφορετικό μήκος κύματος από τον Κώστα Μαρκόπουλο και Χρήστο Μαρκογιαννάκη (σ.σ αποκλείστηκαν από τις λίστες)  ανέβασε ένα τουίτ με διάθεση ενότητας.

Δημήτρης Χριστογιάννης:

«Προς όλους τους δυσαρεστημένους Νεοδημοκράτες που δεν μπήκαν στην λίστα των υποψηφίων βουλευτών ενας από αυτους και εγώ,πρώην βουλευτής Πιερίας ένα έχω να σας πω ότι όλοι μαζί ενωμένοι και σαν απλοί στρατιώτες πρέπει να δώσουμε την μάχη για να κερδίσει η παράταξη μας τις εκλογές».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, 10:50