Οι… αφίσες πέφτουνε, αλλά η Τζούλια μένει! «Παίξε από το σπίτι» είναι η προτροπή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη διαφήμιση που έχει κατακλύσει τους δρόμους της πρωτεύουσας.

Ο ξανθός «άγγελος» προτείνει στους παίκτες των τυχερών παιγνίων να δοκιμάσουν διαδικτυακά την τύχη τους, ποντάροντας ακόμη και από το κρεβάτι τους, με ένα απλό κλικ του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι ενώ το τελευταίο διάστημα οι τοπικοί φορείς έχουν επιτέλους καταφέρει να «αποκαθηλώσουν» τις περισσότερες παράνομα αναρτημένες διαφημιστικές πινακίδες από το Λεκανοπέδιο, ως εκ θαύματος οι αφίσες με την Τζούλια, που διαφημίζουν γνωστό ηλεκτρονικό καζίνο, είναι σχεδόν οι μόνες που μένουν και… παραμένουν ακλόνητες στη θέση τους. Με εκείνο το αγνό πρόσωπο να σε καλεί από κάθε γωνιά, από κάθε σοκάκι, από κάθε λεωφόρο να το… παίξεις στα χαρτιά και ό,τι έρθει!

Μετά το κατέβασμα των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, οι περισσότεροι δρόμοι της πρωτεύουσας έχουν αποκτήσει μια άλλη αισθητική, φυσικά προς το καλύτερο. Για παράδειγμα, η Λεωφόρος Κατεχάκη έχει γίνει αγνώριστη, με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι οδηγοί να απολαμβάνουν την οδήγηση στο κομμάτι που ξεκινάει από το ύψος της Καισαριανής μέχρι το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Εκεί πια (όπως και σε όλη την υπόλοιπη Αθήνα) το μόνο που θυμίζει το κακό παρελθόν της ασυδοσίας των διαφημιστών είναι η Τζούλια, ως κάτι το διαχρονικό και αξεπέραστο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης