Με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά του εξοχικού του Αλέκου Φλαμπουράρη στην Αίγινα πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας του γιου του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περιοχή ήταν αποκλεισμένη. Περίπου 30 φίλοι, κομματικά στελέχη και γνωστοί, ταξίδεψαν επί τούτου στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού και παρέστησαν το απομεσήμερο της Κυριακής στο γλέντι κάτω από τις λευκές τέντες.

Ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε ούτε τηλεοπτικές κάμερες ούτε ρεπορτάζ. Οι δε άνδρες της προσωπικής του φρουράς διεμήνυσαν στον ρεπόρτερ του zougla.gr ότι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν επιθυμεί οχλήσεις.

Μάταια οι ρεπόρτερ αναζητούσαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί – ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να δυσκολέψει την ιχνηλασία των βημάτων του. Έτσι, κατέλαβαν εξαπίνης τον δήμαρχο του νησιού, Σάκη Σακκιώτη, ο οποίος σύμφωνα με τις διαρροές θα ονοματοδοτούσε τον μικρό Ορφέα-Ερνέστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλάνα από το συμπόσιο στη Ράχη Μοσχονά:

«O πρόεδρος δεν επιθυμεί οχλήσεις»
 
Η εντολή που είχε δώσει ο πρόεδρος στους επτά αστυνομικούς της ασφάλειάς του (δύο με μηχανές, πέντε με συμβατικά οχήματα) ήταν σαφής. Να μην πλησιάσει κάποιος στον χώρο.

Ως εκ τούτου, το συνεργείο του zougla.gr απειλήθηκε με σύλληψη εάν συνέχιζε να κάνει τη δουλειά του.

Ο κ. Τσίπρας, μάλιστα, απέφυγε να κεράσει έστω και μία ρακή τους δημοσιογράφους και τους εικονολήπτες – όπως συνηθίζεται απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας στα βαφτίσια.

Στη χώρα μας, ως γνωστόν, η ονοματοδοσία συνδέεται με τη βάπτιση, ιδιαιτέρως δε για τους δημόσιους άνδρες είθισται να αποτελεί κοινωνική εκδήλωση. Είναι προφανές ότι ο πρίγκιπας της Κουμουνδούρου έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

Ομολογουμένως προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αριστερός τω δόγμα, προτίμησε τη μοναξιά από τη δημόσια ονοματοδοσία του γιου του. Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη στον μικρό Ορφέα-Ερνέστο και κυρίως του ευχόμαστε όταν μεγαλώσει να τραγουδά με την παρέα του τους επαναστατικούς σκοπούς που σχετίζονται και ταυτίζονται με εκείνον που φέρει το όνομά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης