Δ.Κ.

«Εύχομαι να μην αληθεύει ότι ο Πρωθυπουργός δεν θα παραστεί στη συζήτηση … Το ζήτησα από χθες…», είπε ο Πάνος Καμμένος ξεκινώντας την ομιλία του αλλά πριν αλέκτορα φωνήσαι…ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την καρέκλα του προς το πίσω και κάθισε προκαλώντας γέλιο στην αίθουσα με την τοποθέτηση Καμμένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά ξεκίνησε το σκληρό ροκ καθώς ο πρώην Υπουργός και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε για καθαρή εκτέλεση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας από τους ανθρώπους που μέχρι χθες πήγαιναν χέρι- χέρι στα εύκολα και στα δύσκολα της συγκυβέρνησης.

Οι δύο άντρες έδειχναν να είναι προετοιμασμένοι για μια «ελεγχόμενη» σύγκρουση η οποία δεν έφτασε μέχρι τα άκρα, αν και ο Πάνος Καμμένος ήταν πιο σκληρός . Έδειχναν να είχαν μελετήσει τις κινήσεις ο ένας του άλλου απλώς περίμεναν την κατάλληλη στιγμή. Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν έτοιμος να τραβήξει τη σκανδάλη και να διαλύσει με μιας ότι έχτισε τόσα χρόνια. Με τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου θέσεις εργασίας τινάχτηκαν στον αέρα, ένα κόμμα διαλύθηκε και το μόνο που άφησε πέρα από την τετράχρονη συνεργασία είναι μια μεγάλη πικρία. Έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες.

«Θα με ευγνωμονείς που πρόλαβα τις κινήσεις σου και δεν σε άφησα να γίνεις ένας δεύτερος Σαμαράς»είπε ο Πρωθυπουργός συμπληρώνοντας τα θετικά μιας καλής συνεργασίας που πέρασε από σαράντα κύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καινούργιους τόπους αν θα βρείς η πόλη θα σ’ ακολουθεί..»τόνισε ποιητικά ο Πρωθυπουργός συμβουλεύοντας τον Πάνο Καμμένο να μην ακυρώσει με τα λόγια του όσα πέτυχαν για τη χώρα όλα αυτά τα χρόνια.

Και ο Πάνος Καμμένος περίμενε τον Πρωθυπουργό στη γωνία καθώς του είπε ορθά κοφτά ότι δεν θα του συγχωρήσει ποτέ ότι του διέλυσε την κοινοβουλευτική ομάδα έσπευσε να κλείσει εξίσου εντυπωσιακά.

«Αν οι ζητιάνοι σαν και με δεν θα ‘χαν χύσει αίμα ,καπεταναίοι σαν και σε θα φορούσαν στέμμα»κατέληξε ο Πάνος Καμμένος. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης