«Για τα μάτια» του Βουρλούμη οι δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας παραλίγο να έρθουν στα χέρια, μετατρέποντας τους διαδρόμους της Βουλής σε… καφενείο.

Το σκηνικό του «εμφυλίου πολέμου» ξεκίνησε χθες βράδυ, με την κατάθεση, στην επιτροπή που ερευνά το σκάνδαλο της Siemens, του προέδρου και διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΤΕ, Παναγιώτη Βουρλούμη, οι απαντήσεις του οποίου έφεραν στα όρια της νευρικής κρίσης τον βουλευτή Παναγιώτη Καμμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κύριος Βουρλούμης ψεύδεται, μας λέει ανακρίβειες και μας παραπληροφορεί. Τον είπα και γελοίο και ψεύτη», εξομολογήθηκε λίγη ώρα αργότερα στους δημοσιογράφους ο Παναγιώτης Καμμένος.

Ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στον βουλευτή (φαίνεται πως στη Ρηγίλλης δεν άρεσε το ύφος Καμμένου) και του ζήτησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Αποκορύφωμα της κόντρας ήταν η συνάντηση των δύο βουλευτών στην αρμόδια επιτροπή και στους διαδρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι 17 χρόνια βουλευτής, έχω ορκιστεί στο Σύνταγμα και δεν δέχομαι παρεμβάσεις από κανέναν. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο του κόμματος και μου είπε ορθά-κοφτά: όλα στο φως. Εγώ δεν πρόκειται να καλύψω κανέναν», είπε αγριεμένος ο Παναγιώτης Καμμένος.

«Εγώ έκανα παρέμβαση, ρε!» του απάντησε στο ίδιο μήκος κύματος ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

«Εσύ με πήρες τηλέφωνο πρωί-πρωί και μου είπες ότι δεν υπάρχει θέμα, και επειδή υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έχει γραφτεί τίποτα στα πρακτικά. Στο δική μου παρέμβαση υπήρξε τεχνικό πρόβλημα;», συνέχισε επιθετικά ο Παναγιώτης Καμμένος.

Σε έντονο ύφος απαντούσε και ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας, λέγοντάς του πως κυνηγάει φαντάσματα.

Το σύνθημα που αρέσει στον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά μπήκε σε εφαρμογή, γιατί το «Ξεκινάμε» του προέδρου έγινε «ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ»!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης