Ο «πιστολέρο» και θεριακλής της φωτό είναι το ίδιο πρόσωπο εάν αναρωτιέστε ποιος είναι. Πρόκειται για τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. Τα πλάνα τα βρήκαμε σε βίντεο της ΠΑΣΠ Ξάνθης από το 2007.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με το πιστόλι μέσα σε κλειστό χώρο είναι έτοιμος για την μπαλωθιά του. Κανείς δεν αντέδρασε τότε. Κανείς γενικά δεν αντιδρά προφανώς διότι οι πολιτικοί μπορούν να οπλοφορούν , να επιδεικνύουν το όπλο τους και να πυροβολούν για διασκέδαση κατά το δοκούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν περιοχές ολόκληρες μένουν απροστάτευτες από οπλοφόρους  πολίτες και όταν χάνονται ζωές και τραυματίζονται άνθρωποι από την αλόγιστη χρήση αυτών των όπλων. Ωραίο το παράδειγμα του Νίκου Ανδρουλάκη. Μιλάμε για ολοκληρωμένη πρόταση κυρίως προς του νεότερους. Αιδώς Αργείοι.

Επειδή  λοιπόν έχουμε και εκλογές για να δούμε αν ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επιτύχει τελικά τον στόχο που έχει καθορίσει για τις 25 Ιουνίου.

Το απαγορευμένο βίντεο του ΠΑΣΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγες ώρες μετά την δημοσίευση που έκανε το zougla.gr, μπλοκαρίστηκε το βίντεο, όπου σε κάποιες φωτογραφίες του εμφανίζεται και ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με ένα περίστροφο στο χέρι!

Πολιτικός καθωσπρεπισμός ή μικροκομματική ανοησία; Όπως και να έχει να μην σβήνετε σύντροφοι τα βίντεο που ανεβάζατε  μέσα στη μέθη και τον ενθουσιασμό της εξουσίας του ΠΑΣΟΚ επειδή τώρα σας έχει πιάσει η ΚΙΝΑΛοαρθρίτιδα…  

Μπορεί κάποιες σκηνές να μην συνάδουν με το ήθος που θέλετε να επιδείξετε αυτή τη στιγμή αλλά δεν φταίμε εμείς…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης