Λίγες ώρες πριν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναχωρήσουν για τις Σπέτσες για την τριήμερη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δημόσια αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει  μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του Νίκου Καρανίκα, με αφορμή τα σχόλια του τελευταίου κατά των βουλευτών του κόμματος με αφορμή τη συνεδρίαση στο ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Καρανίκας απευθυνόμενος προς τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων : «Καλοί μου άνθρωποι, ο πρόεδρος καλεί για να γίνει αυτό που κάνει κάθε μεγάλος σοβαρός ζωντανός οργανισμός όταν θέλει να υπάρχει σύσφιξη και ώσμωση σχέσεων και ιδεών και γι’ αυτό δεν σας καλεί για να περάσετε τούφα όπως έχετε συνηθίσει προφανώς για να αντιδράτε έτσι, αλλά για εργασία με ευθύνες και χρεώσεις σε ωραίο περιβάλλον. Γι’ αυτό και θέλει να είστε προετοιμασμένοι με κείμενα και Power point…όσο άγνωστο και αν είναι.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη, ο κ. Καρανίκας άσκησε δημόσια κριτική και σε όσους βουλευτές επιθυμούσαν η συνεδρίαση να λάβει χώρα σε μέρος με πολιτικό συμβολισμό, λέγοντας πως «κακώς ξεστομίστηκαν τέτοιοι τυχοδιωκτισμοί από στελέχη μας που προτρέπουν σε δημοσιότητες και φανφάρες με πρόσχημα την καταστροφή των χωριών και όχι την ανάγκη για συλλογική εργασία».

Η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Έλενας Ακρίτα, η οποία απάντησε με δική της ανάρτηση στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δε μας παρατάς ρε Καρανίκα. Ασχολήσου με τα πόδια της Μενεγάκη κι άσε μας ήσυχους. Που τόσους μήνες με τη διάσπαση, έχουμε ξεσκιστεί στη δουλειά και θα μας την πεις κι από πάνω. Ασαπέρα αγόρι μου» έγραψε η κ. Ακρίτα στον λογαριασμό της στο Facebook, λίγη ώρα μετά από το μήνυμα του Καρανίκα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης