Το γεγονός έλαβε χώρα στο πανάκριβο εστιατόριο Gallina στο Κουκάκι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον εάν δεν μεσολαβούσε μία εντυπωσιακή κίνηση του κ. Κασσελάκη και ένα επεισόδιο με σωματοφύλακα του κ. Μαρινάκη. Στο εστιατόριο δειπνούσε ήδη ο κ. Κασσελάκης με την παρέα του όταν μπήκε η κουστωδία του Μαρινάκη αποτελούμενη από δημοσιογράφους μεταξύ των οποίων ο γνωστός Τάσος Μπούρας και τους απαραίτητους σωματοφύλακες. Μετά από παρέλευση λίγων λεπτών αντί να χαιρετήσει ο εφοπλιστής τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκε ο Κασσελάκης και κάθισε δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ενδεικτικό του πραγματικού πρωτοκόλλου που ισχύει στο ελληνικό πολιτικό γίγνεσθαι. Ο πιο αδύναμος σηκώνεται να υποβάλει τα σέβη του στον ισχυρότερο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεύτερος από τα αριστερά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και δίπλα του ο Στέφανος Κασσελάκης

Εκεί λοιπόν κάποια στιγμή κάποιος από την παρέα του κ. Μαρινάκη λέει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι το κόμμα σου είναι μια «κινούμενη άμμος» εννοώντας προφανώς ότι δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και ο κ. Κασσελάκης χωρίς χρονοτριβή του απαντάει επί λέξει: «Δε με απασχολεί εάν με διώξουν παίρνω το καπέλο μου και επιστρέφω στις επιχειρήσεις μου».

Δίπλα τους κάθεται ένα ζευγάρι το οποίο από την δική μας οπτική γωνία δεν φαινόταν να έχει πολυκαταλάβει την παρουσία τους. Παρ΄ όλα αυτά πετάγεται ένας σωματοφύλακας του Μαρινάκη αρπάζει το τηλέφωνο της κυρίας που μένει άναυδη και αρχίζει να το ψάχνει λέγοντάς της να σβήσει επί τόπου ότι είχε καταγράψει! Εκείνη προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει όταν μπαίνουν στην μέση πελάτες από άλλο τραπέζι λέγοντας στον σωματοφύλακα ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο και παραβιάζει προσωπικά δεδομένα. Η απάντηση που παίρνουν είναι αποστομωτική «δεν γνωρίζετε καλά τους νόμους»!

Τότε οι θαμώνες ζητάνε το τηλέφωνο του Μαρινάκη για να δουν κι εκείνοι εάν τους έγραψε μέσα στα πλαίσια της ισχύουσας νομιμότητας για να ακολουθήσει αμηχανία και να λήξει το επεισόδιο εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγος για τον οποίο δεν μας εντυπωσίασε ο λογαριασμός μας όταν κατέφθασε. Για δύο πιάτα και δύο ποτήρια κρασί 250 ευρώ, λογικός εάν κρίνουμε από το σόου που προσέφερε το κατάστημα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης