Για ένα… τριήμερο στις Σπέτσες προσκαλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης!

Οι 35 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έλαβαν πρόσκληση με email από τη γραμματέα της ΚΟ, Θεοδώρα Τζάκρη, που τους ενημέρωνε ότι από τις 19 ως τις 21 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει στο νησί η Κ.Ο. του κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μήνυμα ενημέρωνε ότι πρόκειται για συνάντηση εργασίας αναφορικά με το έργο που έχει παραχθεί από τον κοινοβουλευτικό τομέα και τον προγραμματισμό για το α’ εξάμηνο του 2024.

Μάλιστα, όταν οι βουλευτές έλαβαν το email, τα «έχασαν», καθώς δεν ήταν συνηθισμένοι σε τέτοια ταξιδάκια, ενώ κάποιοι αντέδρασαν αρνητικά.

Και επίσης, όπως θα διαβάσετε στο email, έχει καταργηθεί η αγαπημένη προσφώνηση «σύντροφος» και έχει αντικατασταθεί με το «συνάδελφος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλα ήθη, άλλα έθιμα με Κασσελάκη πρόεδρο.

Το email για το τριήμερο στις Σπέτσες

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.

Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανέθεσε, ως Γραμματέα της ΚΟ, να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιοποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων.

Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».

Πάρτι στο Τwitter με την πρόσκληση για τις Σπέτσες

Όπως ήταν φυσικό, το Twitter «πήρε φωτιά», με την πρόσκληση Κασσελάκη για τις Σπέτσες.

Γράφει ένας χρήστης: «Να δω την Τζάκρη, Πολάκη και Σία στις Σπέτσες να κάνουν παρουσίαση του ”προγράμματος” του τομέα τους σε power point και ας πεθάνω. Αν μη τι άλλο ο Κασσελλάκης που τους ξεφτιλίζει όσους απέμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ έχει χιούμορ».

«Μετά το Τέξας ήθελε και λίγες διακοπές» σχολιάζει κάποιος άλλος.

Άλλος προτείνει στον Μητσοτάκη να πάει τους βουλευτές του στο Μαράθι…

Δείτε χαρακτηριστικές αναρτήσεις, όλες με χιούμορ αστείρευτο:

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στις επικρίσεις

Απάντηση μέσω Twitter έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στις επικρίσεις σχετικά με το τριήμερο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Γνωρίζω ότι πολλά από αυτά που κάνω είναι ασυνήθιστα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Έχω καλέσει τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι μου στις Σπέτσες -που τον Γενάρη απέχουν πολύ από την εικόνα του τουριστικού προορισμού. Θα είμαστε μαζί ένα ολόκληρο τριήμερο, θα αναλύσει ο καθένας τις προτάσεις του στον τομέα του και θα χαράξουμε την κοινή μας στρατηγική», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και συνεχίζει: «Είναι πολύ σημαντικό οι Βουλευτές να συμμετέχουν στη χάραξη της πολιτικής γραμμής σε κάθε νομοσχέδιο, ανεξαρτήτως προσωπικής ειδίκευσης και περιφέρειας εκλογής. Όπως έχω πει επανειλημμένα, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει «στενό κύκλο», όλοι είμαστε μία γροθιά. Η αξιωματική αντιπολίτευση θα παλέψει και στο Κοινοβούλιο και στους δρόμους ως μία συμπαγής ομάδα».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «Την ώρα που τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για «εκδρομή», εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας, όπως συνηθίζεται ιδιαίτερα σε άλλες χώρες και είναι μία εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική διαδικασία. Αυτά δε γίνονται σε συσκέψεις μερικών ωρών. Προσωπικά, δε θα πορευτώ στην ελληνική πολιτική ούτε με τα συντηρητικά στερεότυπα της Δεξιάς ούτε με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ. Χαράσσω τον δρόμο μου χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος, με συνοδοιπόρους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη μας, τα μέλη μας, και κυρίως τον κόσμο που καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που τον ταΐζει η Ενημέρωση Μητσοτάκη».

Οργισμένη αντίδραση της Έλενας Ακρίτα στο «φιρμάνι» της Θεοδώρας Τζάκρη

Με ένα οργισμένο mail η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, απάντησε στην επιστολή της Θεοδώρας Τζάκρη για την τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος στις Σπέτσες.

Η Έλενα Ακρίτα διαφώνησε έντονα με το «προστακτικό ύφος» του mail ρωτώντας χαρακτηριστικά αν απευθύνεται σε «πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων».

Η επιστολή της Έλενας Ακρίτα:

«Αγαπητή Γραμματέα της ΚΟ,

Μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μειλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;

Καλή χρονιά

Έλενα Ακρίτα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης