Ο Σπύρος Μακρής και το Yard 47 Studio με το λογότυπο της «Ζούγκλας» ξαναχτύπησαν με ένα νέο άσμα που αφορά βεβαίως το «Qatargate», την υπόθεση της Εύας Καϊλή, αλλά πάνω απ’ όλα τον ταλαντούχο ποινικολόγο και δικηγόρο της ευρωβουλευτή, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Το πρώτο χτυπητά του Σπύρου Μακρή ήλθε με την σύνθεση που έκανε πάταγο, το «Ζαμέ Κοροπί», που έλαβε θερμής υποδοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο χτύπημα έρχεται να συμπληρώσει το πρώτο επικεντρώνοντας τα πυρά τόσο εις την άπταιστον γαλλικήν του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, όσο και στην πολιτική διάσταση που έλαβε αυτή η παρέμβαση. Μιλάμε για τις καταγγελίες περί βασανιστηρίων που υπέστη η ευρωβουλευτής στα κελιά των βελγικών φυλακών.

Έτσι ο τίτλος του νέου άσματος είναι «Σασέ Τορτούρ», εις τη σύγχρονη γαλατική «αυτό είναι βασανιστήριο».

Αυτή η δεύτερη συμπαραγωγή του Σπύρου Μακρή και του Yard 47 Studio με τη «Ζούγκλα» αναμένεται προφανώς να έχει την ίδια επιτυχία με το «Ζαμέ Κοροπί». Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η ιστορία του «Qatargate» με την εμπλοκή της Εύας Καϊλή μας επιφυλάσσει προφανώς νέες μουσικές εκπλήξεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Ζαμέ Κοροπί

 

Εις άπταιστον Γαλατικήν και με προφορά (αξάν) Περιφέρειας Υπολοίπου Αττικής, δηλαδή  (Σπάτα, Μπάφι, Ντράφι, Λιόπεσι, Χαρβάτι  και βεβαίως ΚΟΡΩΠΙ), σε στίχους της παρέας «Διεφθαρμένη Κοινωνία» ((happycry) , και σε μουσική έμπνευση  του Σπύρου Μακρή, αλλά με την σύμπραξη του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Δημητρακόπουλου, παρουσιάζουν το επί σκηνής μουσικό δράμα «Η Εύα, τα μήλα και ο όφις στις Βρυξέλλες» σε ‘ρε’ ελάσσονα.

Η «Ζούγκλα» έχει την τιμή της αποκλειστικής διανομής  του μουσικού έργου μέσω της δισκογραφικής της εταιρείας. Προσοχή. Αυτή η καλλιτεχνική παραγωγή ΔΕΝ είναι προϊόν μυθοπλασίας.

 

Μουσική: Σπύρος Μακρής

Στίχοι: Διεφθαρμένη Κοινωνία (happycry)

Παραγωγή: Yard 47 Studio

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης