Έχεις κουραστεί να δουλεύεις σε γραφείο; Δες 5 δουλειές που θα σε κάνουν να εξερευνήσεις τον κόσμο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι όλες οι δουλειές ίδιες. Σε μερικές χρειάζεται απλά να σηκωθείς το πρωί και να πας στο γραφείο, άλλες όμως προσφέρουν κάτι εντελώς διαφορετικό δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ζεις μια περιπέτεια κάθε μέρα, να ανακαλύπτεις νέους κόσμους, να δημιουργείς κάτι δικό σου, να ατενίζεις φαντασμαγορικά τοπία και να γράφεις για τις εμπειρίες σου. Δες λοιπόν πέντε δουλειές που θα σε βγάλουν από τη μονοτονία της καθημερινότητας.

1. Θαλάσσιος Βιολόγος (Marine Biologist)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον όρο θαλάσσιος βιολόγος εννοούμε το πεδίο των γνώσεων που είναι σχετικό με τους θαλάσσιους οργανισμούς και τη ζωή γύρω από αυτούς. Αλλά τι ακριβώς κάνει ένας θαλάσσιος βιολόγος;
Ο θαλάσσιος βιολόγος περνάει αρκετή ώρα στη θάλασσα παρατηρώντας την άγρια θαλάσσια ζωή και καταγράφει πληροφορίες που συλλέγει από τους οργανισμούς της. Η συγκεκριμένη δουλειά απαιτεί μελέτη, παρατήρηση, προστασία καθώς και διαχείριση των θαλάσσιων οργανισμών, είτε πρόκειται για μικρόβια και φυτά είτε για ψάρια και θαλάσσια θηλαστικά. Αν ήδη σου φάνηκαν αρκετά απαιτητικά όλα αυτά – πώς θα σου φαινόταν να περνάς το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας σου κάτω από το νερό, κολυμπώντας δίπλα σε δελφίνια και φάλαινες; Αν η απάντηση είναι θετική τότε σίγουρα αυτή η δουλειά θα ήταν ιδανική για σένα. Άλλωστε τι καλύτερο από το να εξερευνάς και να μελετάς έναν τόσο μυστήριο και μαγικό κόσμο! Ιδανικό μέρος – η περιοχή Komodo, στην Ινδονησία.

Δες περισσότερα στο Coremag.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης