Λεπτομέρειες όσον αφορά τον εθισμό της στις ερωτικές περιπτύξεις έδωσε στη δημοσιότητα μια Αυστραλέζα δημοσιογράφος. Η Νάντια Μποκόντι απέκτησε τον εθισμό αυτό, όπως η ίδια δήλωσε μετά το διαζύγιό της.

Όπως υποστήριξε μιλώντας σε εκπομπές τις τελευταίες ημέρες, ο δικός της εθισμός στον έρωτα, σήμαινε ότι έκανε έρωτα με διαφορετικούς άνδρες, ακατάπαυστα, γιατί πολύ απλά ήταν… εθισμένη.
«Τώρα κάνω έξι με επτά φορές έρωτα την ημέρα και δεν νομίζω ότι είναι κανένα αστρονομικό νούμερο», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια αναγνώριζε ότι ήθελε έρωτα κάθε μέρα και πολλές φορές, αλλά ο σύντροφός της μόνο μια φορά στις δυο μέρες. Υποστήριξε μάλιστα, ότι τις πρώτες φορές που ο Κάι την εμπόδιζε από το να κάνουν έρωτα, σοκαρίστηκε.

«Σαν γυναίκες που είμαστε, μεγαλώσαμε με το… παραμύθι ότι οι άνδρες θέλουν πάντα έρωτα, ότι οι άνδρες είναι αχόρταγοι και πάντα έτοιμοι για έρωτα. Την πρώτη φορά που είχα απέναντί μου έναν άνδρα που μου έλεγε ”όχι, κάναμε ήδη πάρα πολύ έρωτα, είμαι κουρασμένος, δουλεύω 16 ώρες την ημέρα” σκέφτηκα ότι έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Με πλημμύρισαν σκέψεις του στλ ‘δεν είμαι ελκυστική”, ”είμαι βαρετή”, ”θέλει κάποια άλλη”. Δεν νομίζω ότι πρέπει να είσαι εξαρτημένη από τον έρωτα για να τα νιώσεις όλα αυτά. Οι άνδρες είναι μαθημένοι στην απόρριψη, βγαίνουν, δοκιμάζουν την τύχη τους στις γυναίκες. Αλλά για τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νάντια αποκάλυψε ακόμη ότι η αγαπημένη της στάση στο κρεβάτι είναι η ιεραποστολική, γιατί της μοιάζει πιο οικεία. «Θα σας απογοητεύσω, αλλά είμαι παλιομοδίτικη και ρομαντική και μου αρέσει η ιεραποστολική στάση», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Έκαναν πρόσφατα μια έρευνα που έδειξε ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες από πάνω, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες προτιμούν τον άνδρα από πάνω».

Ταυτόχρονα, κάνει και τις δικές της διαπιστώσεις: «Είμαστε αρκετά άνετοι με τη σκέψη του εθισμού σε απτά πράγματα, όπως το αλκοόλ ή το τσιγάρο αλλά σαν κοινωνία δεν δεχόμαστε ότι οι άνθρωποι μπορεί να αποκτήσουν και άλλους εθισμούς, λιγότερο συνηθισμένους, όπως αυτός στον έρωτα. Αλλά ο εθισμός είναι μια εγκεφαλική διαδικασία. Όταν κάποιος είναι εθισμένος δεν έχει επιλογή, κυνηγάει κάτι που θα τον γεμίσει ευχαρίστηση».

Υποστήριξε ακόμη ότι ο δικός της εθισμός στον έρωτα, προφανώς ήρθε, για να καλύψει κάποιο άλλο κενό που είχε σαν άνθρωπος. Μιλώντας για την ίδια υποστήριξε ότι ποτέ δεν είχε ένα σταθερό μοντέλο αρσενικού προτύπου και έτσι όταν μεγάλωσε άρχισε να ψάχνει για ρομαντικές σχέσεις.
Τώρα η Νάντια βρίσκεται σε μια ευτυχισμένη και υγιή μονογαμική σχέση, αλλά φυσικά η σχέση αυτή δεν ήταν από την αρχή ισορροπημένη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης