Αυτό που θέλουν... οι άντρες

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009, 07:46
Αυτό που θέλουν... οι άντρες
Οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να είναι όσο γίνεται πιο «προσεγμένες», για να προσελκύσουν πάνω τους τα ανδρικά βλέμματα.

Μια νέα επιστημονική έρευνα έδειξε πως για να καταφέρουν να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες για την προσέλκυση των ανδρών πρέπει να φορούν ρούχα, που το 40% του γυναικείου σώματος να παραμένει ακάλυπτο.

Ωστόσο, μια μελέτη από τους εμπειρογνώμονες στο Πανεπιστήμιο του Leeds έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, υπολογίζοντας το ακριβές ποσοστό του σώματος που θα πρέπει να εκτίθενται για βέλτιστη γοητεία.

Τα συμπεράσματα βασίστηκαν σε μια εργασία που εκπόνησαν τέσσερις γυναίκες ερευνήτριες, παρατηρήθηκε ότι οι γυναίκες στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι περισσότερο «τυχερές», στην λίστα προστίθενται και αυτές που προτιμούν τα νυχτερινά κέντα διασκέδασης.

Αυτό το «κομμάτι» των γυναικών είχαν την τύχη με το μέρος τους, καθώς πολλοί άντρες τους ζήτησαν να χορέψουν… για αρχή!

Για τους σκοπούς της μελέτης, κάθε σκέλος αντιπροσώπευαν το 10% του σώματος, το κάθε πόδι για 15% και του κορμού για 50% .

Οι γυναίκες που αποκάλυψαν περίπου το 40% του δέρματός τους προσέλκυσαν διπλάσιο αριθμό ανδρών, όπως αυτές που καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του σώματος τους.

Ωστόσο, εκείνες που εκτίθενται περισσότερο από αυτό, επίσης, τα πήγε χειρότερα. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι όταν παρουσιάζουν μεγαλύτερο μέρος από το προβλεπόμενο, απωθούν τους άνδρες, επειδή υποδηλώνει την απιστία.

Ο ψυχολόγος δρ. Colin Hendrie, ο οποίος ηγήθηκε της μελέτης, δήλωσε: «Περισσότερο από το 40%, υποδηλώνει απιστία. Καλύτερα η γυναίκα να περιοριστεί στο να δείξει λίγο πόδι και στήθος, αλλά όχι υπερβολές. Διαφορετικά θα έχουμε τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα».

Σύμφωνα με την μελέτη, ένα άλλο στοιχείο που βοηθά στην προσέλκυση των ανδρών είναι τα στενά ρούχα, που διαγράφουν τις γυναικείες καμπύλες.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009, 08:01