Σύμφωνα με μαρτυρίες, που επικαλούνται βρετανικά ΜΜΕ, τραυματιοφορείς άφησαν το πτώμα ενός άνδρα στο πάτωμα μέσα στον χώρο στάθμευσης των ασθενοφόρων, κοντά σε σκουπιδοτενεκέδες, γιατί ήθελαν να γυρίσουν σπίτι στην ώρα τους, καθώς είχε τελειώσει η βάρδια τους.

Το πτώμα του 32χρονου James Harrison φέρεται να εγκαταλείφθηκε στον σταθμό «Ely Ambulance Station» για περισσότερη από μία ώρα, ενώ θα έπρεπε να έχει οδηγηθεί κατευθείαν σε νεκροτομείο. Λόγω της καταγγελίας, έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την υπόθεση. Πηγή από τον σταθμό ασθενοφόρων ισχυρίζεται ότι οι τραυματιοφορείς τελείωναν τη νυχτερινή τους βάρδια και δεν ήθελαν να κάνουν τόσο δρόμο μέχρι το νεκροτομείο στο Κέμπριτζ. Τελικά, το πτώμα βρήκαν οι εργαζόμενοι που ήρθαν για την πρωινή βάρδια, μία ώρα αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπρόσωπος των ερευνών σχετικά με το περιστατικό, δήλωσε ότι δεν μπορεί να κάνει παραπάνω σχόλια, από τη στιγμή που η έρευνα βρίσκεται ακόμα υπό εξέλιξη. Ωστόσο, δήλωσε ότι οι συγγενείς του νεκρού κρατούνται ενήμεροι. Το πτώμα του 32χρονου βρέθηκε την 24η Σεπτεμβρίου κοντά στον σταθμό της Πυροσβεστικής του Littleport. Απάντηση σχετικά με τα αίτια θανάτου του δεν έχει δοθεί ακόμα.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης