Ο Ρικάρντο Λάζο, ένας φίλαθλος του Περού, απλά δεν μπόρεσε να αφήσει πίσω του ένα κουτάβι που είχε ανάγκη από βοήθεια, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Ρωσία για το Μουντιάλ αυτό το καλοκαίρι.

Μία ημέρα μετά τον αγώνα του Περού εναντίον της Αυστραλίας, ο Ρικάρντο βρήκε τη Χαντρίτσα, όπως την ονόμασε, να κάθεται σε μία γωνία έξω από το ξενοδοχείο του στο Σότσι, η οποία είχε ανάγκη από βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είδα ότι ήταν αβοήθητη, ήταν πολύ αδύναμη, έτσι δεν μπόρεσα να την αφήσω μόνη, να την εγκαταλείψω στη μοίρα της, γιατί αυτό πιθανόν να σήμαινε ότι σήμερα δεν θα βρισκόταν εδώ», ανέφερε ο Ρικάρντο.

Όπως εξήγησε, όταν την είδε έτσι τραυματισμένη και αβοήθητη, ένιωσε πως ήταν υπεύθυνος για αυτήν και δεν μπορούσε να την αφήσει μόνη.

Βρήκε έναν κτηνίατρο για να φροντίσει το κουτάβι, όμως αυτός έπρεπε να επιστρέψει στη Λίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, κράτησε επικοινωνία με τον κτηνίατρο και ένα μήνα μετά επέστρεψε για να πάρει την Χαντρίτσα και να την πάει στο καινούριο της σπίτι.

«Είναι μέλος της οικογένειάς μας, όλοι την αγαπούν σαν μωρό και αυτή με τη σειρά της έχει μια αίσθηση ευτυχίας, που μας κατακλύζει όλους, όλους τους ανθρώπους που ζουν σε αυτό το σπίτι» αναφέρει ο Ρικάρντο.

Ίσως το Περού βρήκε τη νέα του μασκότ για το Κατάρ 2022;

Πηγή: Sputnik 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης