Ένας άνδρας από την Μινεσότα των ΗΠΑ φρόντισε να φύγει από την ζωή αφήνοντας ένα χαμόγελο στα χείλη των συγγενών και των φίλων του, με αυτά που έγραψε στην νεκρολογία του.

Χάνοντας τη μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, ο Aaron Joseph Purmort γνώριζε ότι δεν του έμενε πολύς καιρός για να ζήσει. Αντί να τον πάρει από κάτω, όμως, αποφάσισε να κάνει μία τελευταία πλάκα στους αγαπημένους του. Ανάμεσα σε γέλια και κλάματα, ο 35χρονος έγραψε μαζί με την αγαπημένη σύζυγό του Nora την νεκρολογία που θα διαβαζόταν στην κηδεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων, γράφει: «Ο Aaron Joseph Purmort, ηλικίας 35 ετών, πέθανε γαλήνια στο σπίτι του στις 25 Νοεμβρίου μετά από επιπλοκές που προέκυψαν από δάγκωμα ραδιενεργούς αράχνης, το οποίο οδήγησε σε πολυετή μάχη με το έγκλημα και τον άνομο εχθρό ονόματι Καρκίνος, που μαστίζει την κοινωνία μας εδώ και πολλά χρόνια. Οι απλοί άνθρωποι θα τον αναγνωρίσουν ως Σπάιντερμαν, και θα τον ευχαριστήσουν για το πολυετές έργο του στην προστασία τους. Η οικογένειά του τον ήξερε απλά ως έναν ευγενικό και ήρεμο Υπεύθυνο Τέχνης, σχεδιαστή ιστοσελίδων, t-shirts και αφισών, που είχε πάντα την σωστή μπλούζα και την σωστή κουβέντα (ακόμα και αν ήταν ανάρμοστη)».

Στην συνέχεια, ο 35χρονος αποκαλύπτει ότι η πρώτη του σύζυγος ήταν… η τραγουδίστρια και ηθοποιός Gwen Stefani.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τον πρόωρο θάνατό του έδωσε στην σύζυγό του την δύναμη να αστειευτεί με τις τελευταίες δηλώσεις του, και να μιλήσει για το πόσο πολύ τον αγάπησε και πόσο ξεχωριστός άνθρωπος ήταν.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης