Εθελοντής... στο ξύλο!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009, 10:48
Εθελοντής... στο ξύλο!
Ένα συμβόλαιο ασυνήθιστο από τα άλλα δέχθηκε να υπογράψει ένας 32χρονος Κινέζος. Σύμφωνα με αυτό, η γυναίκα του έχει το δικαίωμα να τον χτυπά μία φορά την εβδομάδα!

«Δε θέλω να τον χτυπάω, αλλά οι διαφωνίες είναι αναπόφευκτες και δεν μπορώ να κρατηθώ», είπε η σύζυγος στην εφημερίδα «Chongqing Evening News». Μάλιστα, είπε ότι πριν από το συμβόλαιο αυτό, τον χτυπούσε τρεις φορές την εβδομάδα.

Το θύμα είπε ότι η γυναίκα του κάνει kung fu από παιδί και ότι αυτό που τον προσέλκυσε σε αυτήν ήταν «το δυνατό και ανεξάρτητο ταμπεραμέντο της».

Παραδέχθηκε ακόμα ότι έχει υποφέρει πολύ στα χέρια της κατά το παρελθόν. «Πριν παντρευτούμε, είχε ένα άγριο χτένισμα και την πείραζα λέγοντάς της ότι μοιάζει με τίγρη. Κατά τη διάρκεια του καυγά που ακολούθησε, είπε κάποια βαριά λόγια και μου έδωσε μια γεύση από kung fu για πρώτη φορά», είπε ο 32χρονος.

Έτσι, για να κάμψει την επιθετικότητα της συζύγου του, προτίμησε να υπογράψει συμβόλαιο που περιορίζει τη βία μόνο σε μία μέρα την εβδομάδα. Τελικά, ο έρωτας… είναι τυφλός!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009, 12:20