Η 27χρονη Amethyst Realm από το Μπρίστολ, σύμβουλος πνευματικής καθοδήγησης βγήκε στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» στη βρετανική τηλεόραση, για να μιλήσει για τις σεξουαλικές εμπειρίες της με πνεύματα.

Δήλωσε ότι έχει συνευρεθεί με περίπου 20 φαντάσματα, ενώ είναι τόσο ικανοποιημένη ώστε δεν σκέπτεται να ξαναγυρίσει στους άντρες. Το σεξ με τα φαντάσματα της κόστισε μάλιστα τον αρραβώνα της, καθώς ο σύντροφός της την έκανε μια μέρα τσακωτή στην ερωτική πράξη με το φάντασμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη εμπειρία της όπως αποκαλύπτει, ήταν πριν από 12 χρόνια, όταν πήγε σε ένα καινούριο σπίτι. Εκεί αισθάνθηκε την παρουσία μιας παράξενης οντότητας

Αρχικά, εξομολογείται, ήταν ένα είδος ενέργειας αλλά κατόπιν απέκτησε υπόσταση Ένιωθε την πίεση στους μηρούς της και τη ζεστή ανάσα στο λαιμό της.

Το βασικό είναι ότι ένιωθε ασφαλής. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο, συνεχίζει η κοπέλα, παρά μόνο έντονος ερωτισμός Είνα δύσκολο να το εξηγήσεις, Είναι σα να ζεις σε όνειρο, μόνο που το όνειρο είναι απολύτως αληθινό ισχυρίζεται.. Υπάρχει φυσική πίεση αλλά και έλλειψη βαρύτητας, υπάρχει μια φυσική αναπνοή που σε χαϊδεύει. Είναι πιο πραγματικό από το φυσικό σεξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φανταστικοί εραστές είναι πολλοί και καθώς δεν έχει πάθει τίποτα εξετάζει και την πιθανότητα να μείνει έγκυος με κάποιον από τους φανταστικούς εραστές.

Πηγή: athensvoice.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης