Τον Απρίλιο του 1930, οι Los Angeles Times ξεκίνησαν να δημοσιεύουν μια σειρά από συγκλονιστικά άρθρα, αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες ενός ερωτικού εγκλήματος το οποίο έκρυβε πίσω του μια απίστευτη ιστορία.

Στην πολύκροτη υπόθεση (μια από τις πιο παράξενες που είχε αντιμετωπίσει ως τότε η τοπική αστυνομία) εμπλεκόταν μια μοιραία γυναίκα, ονόματι Ντόλι Όστεραϊχ, ο αφελής σύζυγός της και ο εραστής της, ένας νεαρός άνδρας διατεθειμένος να κάνει απίστευτες θυσίες για να είναι με την καλή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία από αυτές – ίσως η πιο συγκλονιστική – ήταν το γεγονός ότι δέχτηκε να περάσει 10 ολόκληρα χρόνια στη σοφίτα του σπιτιού της, ώστε να μπορεί να τη συναντά κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη του άνδρα της. Η αδίστακτη Ντόλι έστειλε τον εραστή της να εγκατασταθεί στο νέο τους σπίτι – το οποίο επέλεξε ξανά με σοφίτα – και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε εκεί με τον σύζυγό της.

Το πρόβλημα ήταν ότι ο Φρεντ Όστεραϊχ είχε αρχίσει να καταλαβαίνει ότι κάτι πάει πολύ στραβά, και οι άγριοι καβγάδες με τη γυναίκα του είχαν εξελιχθεί σε καθημερινή υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια ενός από αυτούς τους άγριους καυγάδες γράφτηκε και ο επίλογος αυτής της απίστευτης ιστορίας. Βέβαιος ότι ο Όστεραϊχ είχε καταλάβει τα πάντα και επρόκειτο να βλάψει την αγαπημένη του, ο Ότο βγήκε από τη σοφίτα κρατώντας ένα όπλο και, στη συμπλοκή που ακολούθησε, πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγο της Ντόλι.

Με εντυπωσιακή ψυχραιμία, το ζευγάρι έκανε τον τόπο του εγκλήματος να μοιάζει με ληστεία και έτσι κατάφερε να διαφύγει τη σύλληψη για πολλά χρόνια.

Μέχρι να βρεθούν στην κατοχή της γυναίκας μερικά από τα υποτιθέμενα κλοπιμαία και έτσι να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, πολλά χρόνια αργότερα, κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί.

Ακόμα και όταν βρέθηκαν όμως αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, τόσο ο Ότο όσο και η Ντόλι απαλλάχτηκαν των κατηγοριών, αφού το αδίκημά τους είχε πλέον παραγραφεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης