Η συγκεκριμένη γυναίκα μάλλον δεν θα μπορέσει ποτέ να παραπονεθεί ότι η δουλειά της είναι βαρετή. Και αυτό γιατί η Nat Garvey έχει ίσως την πιο ευχάριστη εργασία στον πλανήτη, αφού βγάζει τα προς το ζην, δοκιμάζοντας… δονητές και σέξι εσώρουχα!

Η Garvey εργάζεται για λογαριασμό εταιρείας που πουλάει σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα μέσω Διαδικτύου και ο ρόλος της είναι να δοκιμάζει τα νέα προϊόντα, που στη συνέχεια χρησιμοποιούνται σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η δουλειά μου είναι ευχάριστη, διαφορετική και καλύπτει τις ανάγκες μου. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο» δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα «Sun».

Όπως ανέφερε, έχει δοκιμάσει περισσότερα από 1.000 σεξουαλικά παιχνίδια στα 2 χρόνια που εργάζεται στην εταιρεία, καθώς και σέξι κοστούμια και εσώρουχα που «ανεβάζουν το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα». Μάλιστα, πληρώνεται αδρά για να κάνει το κέφι της, καθώς ο μισθός της ανέρχεται στις 25.000 λίρες -σχεδόν 30.000 ευρώ- ετησίως.

Μάλιστα, αστειευόμενη, η Garvey είπε: «Δεν είμαι εθισμένη στο σεξ. Όπως κάθε γυναίκα, έτσι κι εγώ έχω ανάγκες. Χάρη στη δουλειά μου, κάνω κάτι που έτσι κι αλλιώς θα έκανα, αλλά πληρώνομαι κιόλας, ενώ έχω και τσάμπα δονητές. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δοκιμάσω ένα νέο προϊόν, να το βαθμολογήσω και να γράψω μια αναφορά με τα σχόλιά μου. Είναι παιχνιδάκι. Όλες οι φίλες μου θεωρούν ότι έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης