Γνωρίστηκαν μέσω Instagram και μόλις συναντήθηκαν, παντρεύτηκαν! Ο λόγος για την Erica Harris από την Καλιφόρνια και τον Arte Vann από τη Νέα Υόρκη, οι οποίοι πριν από περίπου έναν χρόνο άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δυο τους έστελναν καθημερινά φωτογραφίες, βιντεάκια και μηνύματα, αφιερώνοντας ακόμα και επτά ώρες ημερησίως σε ατέλειωτες συζητήσεις. Ο έρωτας δεν άργησε να έρθει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το ενδιαφέρον στοιχείο στην υπόθεση αυτή είναι ότι κάποια στιγμή αποφάσισαν να διαγράψουν τα προφίλ τους, όταν συνειδητοποίησαν το πόσο είχαν δεθεί μεταξύ τους. Οι δυο τους απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο, όταν ο Arte τραυματίστηκε σε τροχαίο. Τελικά, τον Νοέμβριο, οι λογαριασμοί ενεργοποιήθηκαν εκ νέου και οι συζητήσεις συνεχίστηκαν.

Η πρώτη τους συνάντηση έγινε πριν από λίγες μέρες στο αεροδρόμιο του Ontario στην Καλιφόρνια, καθώς ο Arte πήρε μία πτήση με εισιτήριο χωρίς επιστροφή από τη Νέα Υόρκη. Έκανε πρόταση γάμου στην Erica και εκείνη είπε το μεγάλο «ναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 36χρονη κάλεσε τα media (αν και είχαν ήδη ενημερωθεί για τη συνάντηση), καθώς -όπως είπε- ήθελε το υλικό από την πρώτη συνάντηση να το κάνει δώρο στην πεθερά της και να της υποσχεθεί πως πάντα θα αγαπά τον γιο της.

Αυτό θα πει έρωτας με το πρώτο… κλικ.

Πηγές: dailymail.co.uk, losangeles.cbslocal.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης