Με την πρώτη ματιά, αυτές οι γυναίκες με τα υπέροχα μαλλιά και τα αψεγάδιαστα κορμιά, μοιάζουν με την τέλεια σύντροφο. Κοιτώντας όμως τα μάτια τους πιο προσεκτικά, καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για άψυχες κούκλες – σεξουαλικά παιχνίδια, φτιαγμένες από σιλικόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότεροι άνdρες που ζουν μαζί τους, το κάνουν για να γεμίσουν κάποιο ερωτικό κενό στη ζωή τους. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που έχουν μία κούκλα στο σπίτι τους, αν και είναι παντρεμένοι με παιδιά. Η οικονομική αξία μίας τέτοιας συντρόφου ξεκινάει από τα 1.000 ευρώ.

Σίγουρα για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με αυτόν τον τρόπο ζωής, οι παρακάτω εικόνες φαίνονται παράξενες και ίσως ανατριχιαστικές. Για τους συγκεκριμένους άνδρες, όμως, είναι κομμάτι της καθημερινότητάς τους και δεν ντρέπονται να παραδεχτούν ότι δεν θα άλλαζαν με τίποτα τη στάση τους σε αυτό το θέμα. Κοιμούνται μαζί τους, τρώνε μαζί τους και τις παίρνουν μαζί τους ακόμα και σε εκδρομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότεροι ελεύθεροι άνδρες ισχυρίζονται ότι δεν έχουν αυταπάτες, γνωρίζουν ότι πρόκειται απλά για άψυχες κούκλες, αλλά αυτό δεν τους ενοχλεί. Οι φίλοι τους ξέρουν για τον τρόπο ζωής τους και δεν τους δημιουργούν προβλήματα. Ένας παντρεμένος άνδρας μίλησε για την κούκλα του, λέγοντας ότι η γυναίκα του γνωρίζει για εκείνη και δείχνει κατανόηση. Ωστόσο, την κρατάει έξω από το σπίτι, γιατί δεν θέλει να την ανακαλύψουν τα ανήλικα παιδιά του.

Η εικόνα μίας γυναίκας με μία σύντροφο από σιλικόνη ίσως να είναι ακόμα πιο σοκαριστική, ωστόσο, είναι 100% αληθινή. Το ίδιο και η οικογενειακή φωτογραφία, συμπεριλαμβανομένης της κούκλας του χωρισμένου πατέρα.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης