Ο φωτογράφος «Brian Donovan» τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την φωτογράφηση τοπίων.Τα ταξίδια του τον οδήγησαν σε πολλές όμορφες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ισλανδία .

Ίσως η καλύτερη συμβουλή του σε ότι αφορά την λήψη φωτογραφιών από τα θαύματα της φύσης είναι το να απολαμβάνουμε το θαύμα. Ο ίδιος αναφέρει: «Έχω ένα πραγματικό πάθος να είμαι έξω στη φύση. Υπάρχουν τόσα πολλά μοναδικά τοπία στον κόσμο και νιώθω συνεχώς δέος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Γέφυρα Γκόλντεν Γκέιτ» είναι η κρεμαστή γέφυρα που εκτείνεται στην “Golden Gate” (Χρυσή Πύλη), το άνοιγμα του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο στον Ειρηνικό Ωκεανό και που συνδέει το βόρειο άκρο της χερσονήσου του Σαν Φρανσίσκο με την κομητεία του Μαρίν.

Ο άντρας απαθανάτισε την ομορφιά της γέφυρας καθώς ο ήλιος έδυε, με μία τεχνική που χρησιμοποιούν οι φωτογράφοι και την έκανε να μοιάζει σαν μια φωτεινή λωρίδα φωτιάς στην ομίχλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια άλλη εντυπωσιακή φωτογραφία του είναι το «φίδι», ένα τρένο που διέρχεται από δέντρα, με φόντο ένα χιονισμένο βουνό. Φαίνεται πραγματικά εξωπραγματικό.

Επιμέλεια:Όλγα Φωτιάδου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης