Ζευγάρι καλλιτεχνών έφτιαξε το πλωτό σπίτι των ονείρων του

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016, 09:08
Ζευγάρι καλλιτεχνών έφτιαξε το πλωτό σπίτι των ονείρων του
Ένα ζευγάρι καλλιτεχνών, ο Wayne Adams και η Catherine King, αποφάσισε να αφήσει τη ζωή στην πόλη και να μείνει στο πλωτό σπίτι των ονείρων του στη μέση του Καναδά, στις ακτές του Βανκούβερ.

Ένα πρόσφατο ντοκιμαντέρ που έγινε από το Great Big Story δείχνει το ζευγάρι, με τα δύο του σκυλιά, στο μοναδικό του σπίτι. Το Freedon Cove, όπως ονομάζεται το πλωτό σπίτι, διαθέτει πολλά θερμοκήπια, έναν μικρό φάρο, μία πίστα, γκαλερί και εργαστήρια.

Μπροστά από τον καναπέ του σαλονιού υπάρχει μία... τρύπα στο έδαφος, ώστε ο Adams να μπορεί να ψαρεύει από το σαλόνι του.

Ο Adams αναφέρει στο βίντεο ότι είναι δύσκολο να ζήσουν μέσα από την τέχνη τους, οπότε αυτός ο τρόπος ζωής ήταν ο μόνος για να συνεχίσουν να είναι καλλιτέχνες, αφού δεν θα μπορούσαν ποτέ να αγοράσουν ένα κανονικό σπίτι.


Οι δυο τους ξεκίνησαν να χτίζουν το σπίτι στη στεριά το 1991 από δέντρα και το έριξαν στο νερό την επόμενη χρονιά. Από τότε ζουν μέσα σε αυτό, κάνοντας όλα αυτά τα χρόνια μικρές αλλαγές και αναπροσαρμογές.Η Catherine King και ο Wayne Adams

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016, 09:49