Η Ελιζαβέτα Τουκταμίσεβα, γνωστή ως «πατινέζ – στρίπερ» ζέστανε το κοινό που είχε πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα χόκεϊ Νέων ανάμεσα στην Ντιναμό και στην Ίσταλ στο «Yubileyny Sports Palace» στην Αγία Πετρούπολη.

Η 22χρονη πατινέζ που λόγω πνευμονίας ήταν εκτός δράσης για αρκετούς μήνες επέστρεψε δυναμικά το περασμένο Σαββατοκύριακο με τον «στριπτίζ» χορό «σήμα κατατεθέν» της, φορώντας τη συνηθισμένη στολή αεροσυνοδού και χορεύοντας το αγαπημένο της κομμάτι, το γνωστό hit της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, «Toxic».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της την προσκάλεσαν να κάνει τη σέντρα στο παιχνίδι.

H Τουκταμίσεβα στο Γκραν Πρι του Καναδά το φθινόπωρο προκάλεσε παγκόσμιο θαυμασμό, καθώς έδειξε για πρώτη φορά το διάσημο πια πρόγραμμα της, όπου βγάζει τα ρούχα της, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επαναλαμβάνοντας το τριπλό αξέλ της, με το οποίο είχε πρωταγωνιστήσει, τα πήγε πολύ καλά αυτή τη σεζόν, κατακτώντας την τρίτη θέση στον τελικό του Γκραν Πρι, σηματοδοτώντας την επιστροφή της στην ελίτ του αθλήματος.

Όπως σημείωσε ο προπονητής της, Αλεξέι Μίσιν, η πατινέζ ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ στην Ιαπωνία, όπου πιθανότατα θα αντικαταστήσει τη Στανισλάβα Κονσταντίνοβα.

Πηγή: Sputnik 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης