Ιερέας: Eλάτε χωρίς εσώρουχα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014, 15:06
Ιερέας: Eλάτε χωρίς εσώρουχα
Ένας πάστορας στην Κένυα έδωσε εντολή στις γυναίκες που παρακολουθούν τη λειτουργία στην εκκλησία του να μην φορούν εσώρουχα για να μπορέσουν να φτάσουν πιο κοντά στο... Θεό.

Την (τουλάχιστον) παράξενη απόφαση έλαβε ο πατέρας Ντζόλι στην ενορία του στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Kenyan Post, στις γυναίκες απαγορεύεται να φορούν εσώρουχα (των σουτιέν περιλαμβανομένων) κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στο ναό της Λύτρωσης του Χριστού!

O Nτζόλι φέρεται να δικαιολόγησε την απόφασή του στις πιστές λέγοντας ότι απαιτείται να αισθάνονται “ελεύθερες” στο σώμα και το μυαλό όταν παρίστανται στην εκκλησία για να προσεγγίσουν το Θείο, αλλά περιέργως η επίμαχη απόφαση δεν αφορά όλο το εκκλησίασμα, καθώς δεν συμπεριέλαβε σε αυτή τους άρρενες πιστούς που φαίνεται ότι δεν χρειάζονται να είναι “ελεύθεροι” στο σώμα...

Ο πάστορας προειδοποίησε δε, ότι θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες εάν τα γυναικεία μέλη της εκκλησίας δεν τηρήσουν το νέο κανόνα που έθεσε, όμως οι περισσότερες γυναίκες λέγεται ότι τήρησαν “ευλαβικά” την εντολή του και στην αμέσως επόμενη λειτουργία εμφανίστηκαν χωρίς εσώρουχα!

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014, 15:06