Ζευγάρι από την πολιτεία της Αϊόβα βρέθηκε υπό την απειλή όπλου της αστυνομίας, ενώ προσπαθούσε απλά να φτάσει γρήγορα στο νοσοκομείο, προκειμένου να προλάβει την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Τρίτης, όταν άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα του τοκετού της Rachel Kohnen. Αν και είχε κάνει ακόμα τρία παιδιά, η μητέρα ένιωθε ότι κάτι ήταν διαφορετικό αυτή τη φορά. Αισθανόταν ότι το μωρό θα έρθει αμέσως. Ο σύζυγός της, Ben, την έβαλε στο αυτοκίνητο και ξεκίνησαν γρήγορα για το νοσοκομείο. Η γυναίκα κάλεσε τις Αρχές από τη διαδρομή, για να τους ενημερώσει για την κατάσταση, αλλά δεν κατάφερε να γίνει κατανοητή ανάμεσα στις κραυγές πόνου που έβγαζε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν ένας αστυνομικός τους έπιασε να τρέχουν με 140 χλμ. Η ετοιμόγεννη, ωστόσο, ζήτησε από τον άνδρα της να μη σταματήσει, γιατί φοβόταν ότι θα γεννούσε μέσα στο αυτοκίνητο. Ο αστυνομικός άρχισε να ακολουθεί το όχημα και κάλεσε ενισχύσεις. Όταν έριξε καρφιά στον δρόμο, το αυτοκίνητο του ζευγαριού αναγκάστηκε τελικά να σταματήσει. Οι αστυνομικοί τους έβγαλαν έξω και τους σημάδευαν με όπλο. «Ήμουν στη μέση του αυτοκινητόδρομου, έτοιμη να γεννήσω, και με απειλούσαν με όπλο» δήλωσε η μητέρα.

Ευτυχώς, δεν πήρε πολλή ώρα στους αστυνομικούς για να καταλάβουν ότι η Rachel γεννούσε, και να την συνοδεύσουν τελικά μέχρι το νοσοκομείο. Εκεί γεννήθηκε και η κορούλα της, Hazel, περίπου μία ώρα αργότερα.

 
  
Στο ζευγάρι δεν αποδόθηκε καμία κατηγορία. Ωστόσο, είναι ακόμα πιθανό ο Ben να χρειαστεί να πληρώσει κλήση λόγω της ταχύτητας με την οποία έτρεχε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης