Υπερπολυτελές ξενοδοχείο για «ιδιαίτερους επισκέπτες»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011, 18:02
Υπερπολυτελές ξενοδοχείο για «ιδιαίτερους επισκέπτες»
Θέρετρο επτά αστέρων εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Ντουμπάι, με τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν ότι η επιτυχία του είναι τόσο μεγάλη, ώστε έχουν ήδη 100% πληρότητα για όλες τις σεζόν.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο παρέχει στους επισκέπτες του όλων των ειδών τις ανέσεις, αλλά έχει μια μικρή ιδιαιτερότητα, καθώς απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, στα κατοικίδια σας!

Το Urban Tails Dubai είναι το πρώτο επτά αστέρων θέρετρο στον κόσμο για κατοικίδια ζώα, μπορούμε μάλιστα να το χαρακτηρίσουμε ως μέρος ισοδύναμο του Burj al Arab για γάτες και σκύλους.

Δημιουργήθηκε από την Ιρλανδή Aideen O’Mara, η οποία, κινούμενη από το γεγονός ότι τα σκυλιά δεν επιτρέπονται σε παραλίες και πάρκα στο Ντουμπάι, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου οι γάτες και οι σκύλοι θα μπορούν να «κοινωνικοποιηθούν σε ένα περιβάλλον πολυτέλειας».

Το ξενοδοχείο προσφέρει σουίτες για 70 σκυλιά και 40 γάτες και υπόσχεται την άψογη φροντίδα και περιποίησή τους, όσο οι ιδιοκτήτες τους είναι μακριά. Υπάρχουν κάμερες σε όλο το θέρετρο, ώστε οι ιδιοκτήτες μπορούν να συνδεθούν σε οποιαδήποτε στιγμή και να ελέγξουν τα αγαπημένα κατοικίδια.

Όλες οι σουίτες διαθέτουν κλιματισμό και τηλεοράσεις πλάσμα, ενώ ηχεία εγκατεστημένα στους κοινόχρηστους χώρους του συγκροτήματος παίζουν κλασική μουσική, για να ηρεμούν τα ζώα. Το κόστος διαμονής ξεκινά από 30 δολάρια την ημέρα και φτάνει τα 68.

Πηγή: perierga

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011, 18:02