Εξασφαλισμένη φαίνεται πως είναι η επιτυχία του πρώτου οίκου ανοχής με κούκλες του σεξ στην Ιταλία, ο οποίος άνοιξε τη Δευτέρα τις πόρτες του.

Το LumiDolls Torino χρεώνει 80 ευρώ για ημίωρες συνεδρίες με τα νέα του αποκτήματα, τις οκτώ άκρως ρεαλιστικές κούκλες από σιλικόνη (επτά γυναίκες και έναν άνδρα) που υπόσχονται να χαρίσουν αξέχαστες ερωτικές στιγμές στους πελάτες του πρωτοποριακού οίκου ανοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η ποικιλία είναι μεγάλη, τουλάχιστον για τους πελάτες που έλκονται από τις γυναίκες, αφού μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε επτά «κορίτσια» από σιλικόνη. Και ο άνδρας όμως της παρέας, ονόματι Αλεσάντρο, μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τα γούστα του πελάτη ή της πελάτισσας.
Σύμφωνα με το site του LumiDolls Torino η υγιεινή είναι εξασφαλισμένη, αφού οι κούκλες πλένονται ενδελεχώς για δύο ώρες μετά από κάθε χρήση. Επιπλέον, οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν τα ρούχα που θα φοράει η κάθε κούκλα, με τις πιο δημοφιλείς επιλογές να είναι φυσικά η «γραμματέας» και η «δασκάλα αερόμπικ».

Οι πανάκριβες κούκλες (αξίας περίπου 2.000 ευρώ έκαστη) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σχεδόν οποιαδήποτε στάση βάζει ο ανθρώπινος νους. «Μπορούν να αναπαραστήσουν ολόκληρο το Καμασούτρα αν υπάρχει θέληση» γράφει χαρακτηριστικά το site του οίκου ανοχής.

Το LumiDolls Torino είναι το τελευταίο «υποκατάστημα» μιας ισπανικής αλυσίδας οίκων ανοχής, που πρόσφατα επεκτάθηκε στη Μόσχα και τη Βαρκελώνη. Πάντως, η υποδοχή της νέας αυτής μόδας δεν ήταν πουθενά αλλού τόσο ενθουσιώδης, αφού οι «λατίνοι εραστές» κάνουν ουρά για να κλείσουν ένα ραντεβού, και έρχονται από κάθε γωνιά της χώρας για να δοκιμάσουν αυτήν την καινούργια ερωτική εμπειρία.
Πηγή: toxwni.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης