Την επιθυμία της για γάμο εξέφρασε η Ιταλίδα υπουργός Μεταρρυθμίσεων και Σχέσεων με το Κοινοβούλιο, Μαρία Ελενα Μπόσκι, η οποία χρειάστηκε να πει δημόσια σε συνέντευξη στο Vanity Fair ότι θέλει να παντρευτεί και να κάνει τρία παιδιά. Οι υποψήφιοι, όπως ήταν φυσικό, εμφανίστηκαν άμεσα.

Αφού άνοιξε την καρδιά της, η πρώτη πρόταση για αποκατάσταση αιφνιδίασε καθώς προήλθε από μία γυναίκα, τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Σελβάτζα Λουκαρέλι, η οποία αυτοπροτάθηκε ως η ιδανική σύντροφος για την Μπόσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα ο διάσημος Ιταλός πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι, έκανε την αντιπρόταση και προσφέρθηκε να νυμφευθεί την 33χρονη, παρότι διανύει τo εικοστό έτος του γάμου του με την Ρόζα Τάσι.

Μιλώντας στην σατιρική ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού Radio24, «La Zanzara», ο 50χρονος ηθοποιός ερωτικών ταινιών δήλωσε πως θα επέλεγε την Μπόσκι για σύζυγό του, καθώς όπως υποστήριξε, παρότι δείχνει ήρεμη και χαμηλών τόνων, στο κρεβάτι πρέπει να μεταμορφώνεται σε άγριο θηλυκό, με ζωώδη ένστικτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης