Τη φυλακή γλίτωσε ένας 58χρονος άνεργος, όταν ανακοίνωσε στο δικαστήριο ότι έχει 22 παιδιά και έντεκα γυναίκες να φροντίσει. Ο Raymond Hull έχει παντρευτεί μόλις μια φορά και έχει κάνει 8 σχέσεις της μιας βραδιάς, οι οποίες όμως αποδείχτηκαν ιδιαίτερα καρπερές.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», το πρώτο του παιδί συνελήφθη όταν ήταν 16 ετών, ωστόσο σύμφωνα με τις ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως έγινε πατέρας για πρώτη φορά στα 19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργότερα την ίδια χρονιά παντρεύτηκε τη 17χρονη Πατρίτσια Ρέιμοντ και μέσα στα επόμενα εννέα χρόνια απέκτησαν άλλα τέσσερα παιδιά, εκ των οποίων ζήτημα είναι αν θυμάται τα γενέθλια των δυο.

Το ζευγάρι χώρισε και ο Hull απέκτησε άλλα τρία παιδιά απ την καινούρια του σύντροφο την οποία δεν παντρεύτηκε ποτέ. Τώρα στο πως έφτασε να έχει 22 παιδιά ο Hull απάντησε: «Έχω παντρευτεί μόνο μια φορά αποκτώντας πέντε παιδιά.

Με την επόμενη σύντροφό μου απέκτησα τρία, έπειτα με την επόμενη άλλα τρία και με μια άλλη άλλα τρία.
Τα υπόλοιπα οκτώ προέρχονται απ οκτώ διαφορετικές γυναίκες με τις οποίες πήγα για ένα βράδυ. Έχω διατηρήσει φιλικές επαφές με όλες τις πρώην συντρόφους μου και βλέπω 14 από τα παιδιά μου συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Hull είναι δέκα χρόνια άνεργος και όπως υποστηρίζει ο λόγος είναι πως δν προλαβαίνει λόγω του τρεξίματος για όλα αυτά τα παιδιά. Ωστόσο το δικαστήριο δικαιολόγησε το φόρτο του και δεν τον φυλάκισε παρ” ότι βρέθηκε με μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης