Κέρδισε το τζακ ποτ παίζοντας τους αριθμούς που είχε δει στον ύπνο της πριν από... 27 χρόνια!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017, 14:35
Κέρδισε το τζακ ποτ παίζοντας τους αριθμούς που είχε δει στον ύπνο της πριν από... 27 χρόνια!
Το ποσό των 5,3 εκατ. δολαρίων κέρδισε μια τυχερή Καναδή πιάνοντας το τζακ πoτ του Λόττο, λίγο πριν από το τέλος του 2016, παίζοντας τους αριθμούς που είχε δει στον ύπνο της μια νύχτα του Μαΐου του 1989!

«Ξέρω απέξω τους αριθμούς μου» είπε, αφού για σχεδόν 27 χρόνια τούς έπαιζε τακτικά. «Και πίστεψα ότι τους είδα στην οθόνη της τηλεόρασής μου το βράδυ μετά την κλήρωση, αλλά η όρασή μου δεν είναι καλή» δήλωσε η νικήτρια Όλγκα Μπένο από το Ίστερν Πάσατζ της Νέας Σκωτίας, σύμφωνα με την Atlantic Lottery.

«Οπότε μετά το ξέχασα» συμπλήρωσε.

Το επόμενο πρωί όμως, καθώς ξεφύλλιζε την εφημερίδα, ξαναείδε τους τυχερούς αριθμούς.

«Στην αρχή σκέφτηκα, δεν μπορεί, κάνει λάθος η εφημερίδα. Τότε είπα στην αδελφή μου "νομίζω ότι κέρδισα το Λόττο", αλλά αυτή μου απάντησε "καλά πάρε με πάλι, όταν θα λες αλήθεια"» ανέφερε.

Η νίκη αυτή αναμένεται να δώσει μια μεγάλη ανάσα στην Μπένο, η οποία πάσχει από καρκίνο και είχε αναγκαστεί να πουλήσει το σπίτι της και να μείνει στο νοίκι για να καλύψει τα έξοδα της θεραπείας της.

Τώρα η τυχερή Καναδή σχεδιάζει να αποκτήσει με τα χρήματα που κέρδισε μια κατοικία σε στιλ ράντσου με εύκολη πρόσβαση, καθώς και να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στην Disney World με τον σύζυγό της, τα παιδιά και τα εγγόνια της, που τη βοήθησαν να επιζήσει μετά τη διάγνωσή της πριν από 10 χρόνια με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο.

Εκτός από την Μπένο, άλλος ένας τυχερός από τον δυτικό Καναδά κέρδισε στην κλήρωση αυτή της 28ης Δεκεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017, 15:09