Ο Βρετανός ΒΜΧας, Kieran Reilly, έβαλε το όνομα του στα βιβλία των ρεκόρ προσθέτοντας μισή περιστροφή στο ήδη εντυπωσιακό τριπλό backflip. Εάν έχετε το παραμικρό ενδιαφέρον για τα σπορ δράσης, τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε ακουστά τον Kieran Reilly.

Το ανερχόμενο αστέρι στην παγκόσμια ΒΜΧαδικη σκηνή, έχει ένα στυλ που τον κάνει να ξεχωρίζει σε οποιοδήποτε flip, whip ή περιστροφή που εκτελεί, και πολλές φορές γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και είναι απορίας άξιο πως καταφέρνει σε κάθε clip που δημοσιεύει να πηγαίνει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία του δραστηριότητα πάντως έφτασε σε άλλα επίπεδα και μάλιστα με απόλυτα πειστικό τρόπο. Ο Reilly που κατάγεται από το Gateshead της Αγγλίας, μόλις ανέβασε το άθλημα που αγαπά σε άλλο επίπεδο, προσγειώνοντας για πρώτη φορά τριπλό flair με ΒΜΧ.

Σε μία ειδικά κατασκευασμένη ράμπα για τη φόρα, αλλά και για την απογείωση, που έστησε σε ένα πάρκο για skate και BMX, το Asylum Skatepark στο Nottinghamshire της Αγγλίας, ο Reilly κατάφερε να βγάλει τρία συνεχόμενα backflips και μια περιστροφή 180 μοιρών στο τέλος. Είναι ένα από αυτά τα κόλπα που στο παρελθόν έχουν επιχειρηθεί μόνο σε παιχνίδια στον υπολογιστή, ωστόσο ο 20χρονος κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα, γράφοντας ιστορία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης