Κινέζα μπήκε σε μηχάνημα ελέγχου αποσκευών γιατί δεν ήθελε να αποχωριστεί την τσάντα της

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018, 11:46
Κινέζα μπήκε σε μηχάνημα ελέγχου αποσκευών γιατί δεν ήθελε να αποχωριστεί την τσάντα της
Μια Κινέζα δεν ήθελε να αποχωριστεί την τσάντα της κατά τη διάρκεια ελέγχου σε είσοδο σιδηροδρομικού σταθμού και την ακολούθησε μέσα στο μηχάνημα που ελέγχει τις αποσκευές, με το βίντεο να έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε την Κυριακή στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Ντονγκάνγκ, στη νότια Κίνα, η γυναίκα φαίνεται να γονατίζει στον κυλιόμενο διάδρομο του σκάνερ, να μπαίνει μέσα σε αυτό κρατώντας την τσάντα της και στη συνέχεια να βγαίνει από την άλλη πλευρά του μηχανήματος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των άλλων επιβατών.

Το βίντεο έχει ήδη τρία εκατομμύρια views στο κινεζικό διαδίκτυο.Η γυναίκα δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα «Yangcheng Wanbao» ότι φοβόταν πως θα της κλέψουν τα χρήματα την ώρα που η τσάντα της θα περνά από το μηχάνημα ελέγχου.Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου που είδαν το βίντεο σχολίασαν ότι η γυναίκα είναι «εκκεντρική» ή ακόμη και «τρελή», ενώ εξέφρασαν την έκπληξή τους που θεώρησε πιο σημαντικά τα χρήματα από την υγεία της. Οι ισχυρές ακτίνες Χ που χρησιμοποιούν τα σκάνερ των αποσκευών είναι ιδιαίτερα βλαπτικές για τους ανθρώπους.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018, 12:31