Κολυμπώντας μαζί με τα… γουρούνια!

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012, 17:25
Κολυμπώντας μαζί με τα… γουρούνια!
Αν είστε τυχεροί και βρεθείτε να κολυμπάτε μαζί με δελφίνια, μπορεί να είναι κάτι σπάνιο αλλά ηχεί απολύτως φυσιολογικά στα αυτιά, για να μην πω δε πόσο εντυπωσιακό είναι! Μήπως σκέφτεστε κάτι καλύτερο από αυτό; Για προσπαθήστε λίγο ακόμη…

Τι θα λέγατε να κάνετε μια βουτιά μαζί με συμπαθέστατα γουρουνάκια, τα οποία, μάλιστα, είναι δεινοί κολυμβητές; Μπερδευτήκατε λίγο, ε; Κι όμως, αν επισκεφθείτε την περίφημη παραλία Big Major Cay στις Μπαχάμες θα με θυμηθείτε!

Πολλά γουρούνια επιδίδονται σε ατελείωτες βουτιές και μακροβούτια, αποδεικνύοντας πως τα γαλαζοπράσινα νερά είναι για όλους – πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια από τις ωραιότερες παραλίες στις Μπαχάμες!

Πλήθος κολυμβητών συρρέει στην εντυπωσιακή παραλία, για να δουν από κοντά το σπάνιο αυτό θέαμα, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που δεν διστάζουν να… παραβγούν μαζί τους. Τα συμπαθή τετράποδα δείχνουν να αισθάνονται εντελώς σαν… στο σπίτι τους μέσα στο νερό, ενώ απολαμβάνουν το κολύμπι μαζί με τους λουόμενους!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι χοίροι είναι εξαιρετικοί κολυμβητές, ενώ και τα νεότερα σε ηλικία γουρουνάκια σε τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν τους μεγαλύτερους στις… κολυμβητικές τους ικανότητες! Αν θέλετε, λοιπόν, διακοπές διαφορετικές από τις άλλες, μια ματιά στο ακόλουθο video είναι υπεραρκετή!     
 Πηγή:perierga
 Επιμέλεια:Nτίνος Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012, 17:33