Μαθήματα κυνηγιού… συζύγου

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 3 Απριλίου 2010, 14:07
Μαθήματα κυνηγιού… συζύγου
Αν πιστεύατε ότι στην Ιαπωνία η υπόθεση «γάμος» είναι απλή, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Μια από τις πιο αναπτυσσόμενες «βιομηχανίες» στη χώρα είναι εκείνη της εκπαίδευσης των ανύπαντρων γυναικών στο πώς να γίνουν περισσότερο αρεστές τόσο στους μελλοντικούς συζύγους τους όσο και στις μελλοντικές… πεθερές τους!

Μαθαίνουν να μαγειρεύουν, να στέκονται και να μιλούν σωστά και γενικά να έχουν την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά, για να γίνουν επιθυμητές από τους άνδρες και αποδεκτές από τις μητέρες αυτών των ανδρών.

Και δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο το ποσό που πληρώνουν οι «μαθήτριες» για την εκπαίδευσή τους, αφού το κόστος ανέρχεται στα 2.200 δολάρια ετησίως!

Πολλές γυναίκες, όμως, το βλέπουν σαν… επένδυση, αφού στοχεύουν σε… γεμάτα πορτοφόλια, όπως μια γυναίκα στο video που ακολουθεί, η οποία παραδέχεται ότι στόχος της είναι να παντρευτεί κάποιον με ετήσιο εισόδημα άνω των 100.000 δολαρίων, ο οποίος μάλιστα δεν θα την υποχρεώσει να μείνει με τους γονείς του και θα την προσέχει πολύ…!Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 3 Απριλίου 2010, 14:07