Πέντε ουισκάκια στο μπαρ του αεροδρομίου του Dallas ήπιε πριν επιβιβαστεί στη πτήση της Delta Air Lines ο 40χρονος Bryan Sisco και αντί να γοητεύσει… τα έκανε θάλασσα!

Την στιγμή της επιβίβασης στο αεροπλάνο με προορισμό την Atlanta θόλωσε το μάτι του, βλέποντας δίπλα του την 23χρονη Danielle Valimont και είπε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο καμάκι, αποφασίζοντας να κάτσει δίπλα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, όταν μια αεροσυνοδός του είπε ότι δεν ήταν η θέση του δίπλα στη νεαρή, αυτός με περίσσιο θράσος της είπε ότι είναι νεόνυμφοι και την παρακάλεσε να τους αφήσει να ζήσουν τον έρωτά τους.

Στη συνέχεια, για να εντυπωσιάσει την 23χρονη της είπε χαμηλόφωνα, ότι έχει μαζί του ένα μεταλλικό κουτί από βουτάνιο, με το οποίο θα μπορούσε να τινάξει όλο το αεροπλάνο στον αέρα.

Ό,τι και να της έλεγε ο μεθυσμένος 40χρονος αυτή δεν έλεγε να “πέσει” από την γοητεία του και χάνοντας τον έλεγχο την αποκάλεσε πόρνη και της είπε να πάει να γ******.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή κατάφερε να ξεφύγει και προσποιούμενη ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα κατάφερε να ειδοποιήσει μια αεροσυνοδό, η οποία κάλεσε τους αρμοδίους. Όταν προσγειώθηκαν στην Atlanta, τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στις αρχές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης