O Φάνης και ο Βασίλης Μπαμπούλας (πατέρας και υιός) για ακόμη μια φορά πρωτοτυπούν δημιουργώντας το πρώτο διαδικτυακό κανάλι γραφείων τελετών!

Πρόκειται για απευθείας τηλεοπτική κάλυψη των νεκρώσιμων ακολουθιών, μέσω livestreaming, δίνοντας την ευκαιρία σε συγγενείς και φίλους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να βρίσκονται στην κηδεία του εκλιπόντος να παρακολουθούν «ζωντανά» την τελετή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατέρας και γιος στο χώρο εργασίας τους δίνουν μια συνέντευξη σίγουρα διαφορετική απ’ όσες έχετε διαβάσει μέχρι τώρα!

– Νεκρώσιμη ακολουθία μέσω livestreaming. Εξηγείστε μου την ιδέα και την εφαρμογή της.

Η τεχνολογία καλώς ή κακώς έχει εισβάλλει στη ζωή μας και αρκετές φορές είναι πραγματικά χρήσιμη. Έτσι λοιπόν βρήκαμε κι εμείς μια σημαντική εφαρμογή της τεχνολογίας για την επιχείρησή μας. Είναι κάποιες φορές που τα συγγενικά πρόσωπα των εκλιπόντων δεν μπορούν να βρεθούν στην τελετή , επειδή μένουν μόνιμα σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή ακόμη και σε χώρες του εξωτερικού. Εμείς με την εφαρμογή Live Streaming είμαστε πλέον σε θέση να τους παρέχουμε απευθείας ζωντανές εικόνες από την ώρα της τέλεσης του μυστηρίου. Κατόπιν συνεννόησης με συγγενικά πρόσωπα, δίνουμε σε όσους μας υποδείξουν το link στο οποίο θα μπορούν να παρακολουθήσουν στιγμιότυπα ή και ολόκληρη την πραγματοποίηση της τελετής. Προσπαθούμε να τους φέρουμε κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα και η τεχνολογία μας βοήθησε σ’ αυτό το εγχείρημά μας. Στόχος μας είναι πάντα να συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και να βελτιώνουμε τις παρεχόμενες προς τους πελάτες μας υπηρεσίες ώστε να απαλύνουμε τον πόνο τους προσφέροντας λύσεις.

– Δηλαδή κάποιος που θα είναι π.χ. στον Καναδά θα μπορεί να δει την τελετή του αγαπημένου του προσώπου στην Θεσσαλονίκη;

Όπου και να κατοικεί ο συγγενής του εκλιπόντος, θα μπορεί μέσω του Διαδικτύου να παρακολουθήσει την τελετή του αγαπημένου του προσώπου, κάτι το οποίο πολλοί ήθελαν μέχρι σήμερα, αλλά δυστυχώς η μεγάλη απόσταση και η ταχύτητα με την οποία συμβαίνουν τα γεγονότα δεν τους το επέτρεπε. Τώρα θα λυθεί αυτό το πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Σε ποια σελίδα στο διαδίκτυο θα μπορεί να δει κάποιος την τελετή;

Οι συγγενείς θα μπορούν να δουν live την τελετή, σε link το οποίο θα αναζητούν από την ιστοσελίδα BABOULAS TV και το οποίο θα δίνεται σε όσους μας ζητήσει η οικογένεια του εκλιπόντος. Πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα στα οποία δεν μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας.

Πηγή: www.zwstithess.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης